Lindec Romania, dusmanul infiltratiilor de apa

Lindec Romania, dusmanul infiltratiilor de apaInfiltrarea apei in suprafata unei pardoseli industriale duce, in mod inevitabil, la uzarea si deteriorarea ei. Acest lucru va afecta activitatea ce se desfasoara in cadrul halei dotata cu o astfel de pardosea. Daca esti in cautarea unei firme care sa iti rezolve problemele aparute la hidroizolatia pardoselii, firma Lindec Romania este solutia ta. Aceasta firma realizeaza lucrari menite sa prelungeasca durata de viata a pardoselilor. In realizarea acestui scop, hidroizolarea este unul dintre aspectele esentiale de care ar trebui sa tii cont.

Ce este o pardoseala?

Pardoseala este un element complex de constructie plana, aplicata direct pe teren sau pe planseul de rezistenta al cladirilor etajate si este destinata preluarii sarcinilor de uzura statice sau dinamice, chimice sau termice, precum si de asigurare in exploatare a unor conditii de deservire optime, in functie de destinatia imobilului, procesul tehnologic si confortul cerut.

Pardoselile industriale din beton cu strat de uzura sunt recomandate pentru: depozite, hale industriale, centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, muzee sau piete. Pardoselile industriale din beton elicopterizat, adica cel superfinisat mecanic, au castigat teren pe piata noastra. Practic, o noua constructie, cum ar fi sediul unei firme, o hala industriala, un depozit sau o parcare sunt de neconceput fara pardoseli industriale elicopterizate din beton.

Pardoselile elicopterizate din beton pot fi cu strat de uzura si fara strat de uzura. Ele sunt, de fapt, suprafete monolitice si au o intrebuintare diversificata, datorita rapiditatii de realizare si a costurilor reduse in conditiile unui aspect estetic placut. Pot sustine utilaje mecanice grele, dar si echipamente sofisticate folosite in tehnica, in industria chimica, alimentara sau textila.

Pardoselile reprezinta un element de o deosebita importanta in intreprinderile industriale. Zonele in care se proceseaza materiale, se depoziteaza materii prime sau produse finite, trebuie sa aiba o rezistenta foarte buna la stresul mecanic (vibratii, transport si manipulare), termic si chimic.

Pardoselile industriale traditionale cunoscute sunt cele pe baza de rasini epoxidice si cele monolitice pe baza de beton elicopterizat. Fiecare dintre acestea au avantajele lor, iar tipul de pardoseala se alege in functie de domeniul si destinatia utilizarii. La toate aceste tipuri de pardoseli industriale, Lindec adauga in lista ei de executie betonul amprentat si piatra spalata, acestea fiind mai mult pardoseli decorative, dar care se pot utiliza la fel de bine si la suprafete mari industriale.

Lindec – ajutorul tau in hidroizolatii

Lucrari de hidroizolatii pentru diverse pardoseli industriale sunt realizate la inalte standarde de calitate si iti sunt puse la dispozitie de catre firma Lindec Romania. Aceasta firma Lindec Romania, dusmanul infiltratiilor de apa1foloseste echipamente performante, ce sunt utilizate de catre specialistii cu o pregatire superioara in domeniul hidroizolarii. Hidroizolatiile ce se aplica de catre Lindec pot fi monostrat sau dublustrat, cu membrana bituminoasa in 2 variante: cu poliester sau fibra de sticla.

Apeland la produsele comercializate de firma Lindec Romania si la meseriasii acesteia, problemele tale aparute la hidroizolatia pardoselii industriale vor disparea. Calitatea deosebita a produselor oferite de firma Lindec Romania este dublata de profesionalismul si seriozitatea angajatilor ei. Colaborarea ta cu firma Lindec Romania nu poate fi decat una incununata de succes!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege hidroizolatii pardoseli industriale Lindec. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Lindec? Suna la numerele 0212-122.111 si 0786-020.000 sau trimite un e-mail pe adresa office@lindec.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.