Lindec Romania: Intaritor beton pentru constructii durabile

Domeniul constructiilor este un domeniu vast ce include o multime de operatii si procese prin care se urmareste furnizarea de rezultate sigure si durabile, totul la un pret cat mai avantajos. Datorita ultimelor tehnologii aparute, procesele de prelucrare au avut parte de imbunatatiri substantiale, ceea ce nu poate decat sa bucure utilizatorii ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu. Un produs menit sa ofere avantaje suplimentare atunci cand ne referim la durata de viata a anumitor constructii este intaritorul de beton. Acest produs poate fi achizitionat cu usurinta prin intermediul firmei Lindec Romania.

Lindec Romania este unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia, compania avand ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la cele mai inalte standarde europene. Serviciile prestate de Lindec Romania presupun turnarea, reconditionarea, si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. Mai mult Lindec Romania este in prezent partenerul de incredere al celor mai importante companii din Romania, serviciile prompte, garantia acordata precum si calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate recomandand firma tuturor celor interesati.

Printre produsele comercializate de Lindec Romania trebuie sa enumeram urmatoarele: mortar autonivelant, masina sclivisit beton, intaritor beton, tratamente umede pentru beton, material umplere rosturi din beton, solutie de curatat beton, grinzi de nivelare beton, masina etansare rosturi beton, grinda vibranta pentru beton, rigla manuala pentru beton, cofraje pardoseala, unelte pardoseli industriale, masini pulverizare, carucior de imprastiere si multe altele. Dupa cum puteti observa Lindec Romania reprezinta universul pardoselilor din beton sau a constructiilor din beton, compania oferind o gama extinsa si variata de produse specifice si de cea mai buna caitate.

Intaritorul de beton este de regula utilizat pentru a creste durata de viata a pardoselilor din beton. Acest produs poate fi aplicat cu usurinta, actioneaza cu rapiditate si ofera siguranta si rezultate imediate. Este indicat ca administrarea intaritorului de beton sa se realizeze in suprafete industriale in care traficul este intens si unde se intalnesc numeroase situatii prin care se solicita rezistenta structurii pardoselii si nu numai. Lindec Romania comercializeaza intaritorul pulverulent marca Herkulit Top si tratamentul pentru intarire Lithurin. acestea sunt metoda ideala in cazul in care doriti sa prelungiti durata de viata a pardoselilor confectionate din beton. Expunerea continua la abraziune cauzeaza in timp uzarea si deteriorarea suprafetelor industriale. Acest aspect este des intalnit in cadrul depozitelor si a unitatilor de productie, indiferent de domeniul de activitate.

Intaritorul pulverulent Herkulit Top se aplica pe pardoseli umede din beton. Acesta este rezistent la lubrifianti si solventi. Se diferentiaza de alte produse pulverulente prin rapiditatea cu care absoarbe umezeala. Similar, Lithurin este folosit ca si tratament de intarire a betonului. Acesta conserva suprafata pe care este aplicat, ce este curatata ulterior intr-un mod rapid si usor. Asadar, daca doriti solutii de consolidare a infrastructurii din beton, trebuie sa utilizati intaritorul de beton si solutiile furnizate de expertii Lindec Romania. Puteti oricand comanda un astfel de produs accesand pagina oficiala a companiei, sau utilizand datele de contact din josul prezentului articol.

Lindec Romania, date de contact:

Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2,
Bucuresti

office@lindec.ro

40 21 2122111
40 21 2122111
0786.020.000
http://www.lindec.ro

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.
Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.