Lindec Romania – profesionalism si responsabilitate!

Cauti un specialist care sa realizeze reconditionarea pardoselilor vechi si uzate, in cele mai bune conditii?

Vrei sa torni o pardoseala noua sau sa aplici diverse tratamente anti-prad ori de marire a rezistentei pardoselilor?

Iti doresti intretinerea si curatarea pardoselilor cu solutii speciale?

Atunci colaboreaza cu incredere cu compania Lindec Romania din Bucuresti!Lindec

Firma se poate mandri ca este de mai bine de 12 ani reprezentant exclusiv in Romania al firmei AB LINDEC Suedia– cunoscut producator de materiale si tehnologii specifice pentru pardoseli industriale si platforme betonate. In plus, Lindec Romania reprezinta in exclusivitate in tara noastra, compania americana ALLEN ENGINEERING- lider mondial in producerea utilajelor specializate pentru acest gen de lucrari.

Sistemele suedeze pe care compania Lindec Romania le are pentru tine iti pot rezolva numeroase probleme ca:

  • Reconditionarea si remedierea pardoselilor vechi si uzate
  • Turnarea pardoselilor noi
  • Aplicarea tratamentelor anti-praf si de marire a rezistentei pe pardoseli noi sau vechi
  • Intretinerea si curatarea pardoselilor cu solutii speciale
  • Taierea si tratarea rosturilor in suprafata betonata

Materialele suedeze utilizate de compania bucuresteana Lindec Romania sunt ecologice, fiind agrementate in Romania ca materiale si ca sistem tehnologic. Acestea sunt insotite de certificatele de calitate emise de producatorul suedez, cu acordarea unor garantii corespunzatoare.

Solutiile Lindec flooring system sunt utilizate la nivel global, fiind realizate prin intermediul acestora peste 15 milioane de mp de pardoseli.

Calitatile deosebite ale materialelor si sistemelor aflate in oferta Lindec Romania le recomanda atat in domeniul industrial (hale, depozite, service auto), cat si in diferite constructii civile. In plus, folosirea materialelor ecologice, recomanda solutiile Lindec pentru spatiile de productie si depozitare din industria alimentara.

Pentru executia lucrarilor, Lindec Romania foloseste utilaje americane marca ALLEN ENGINEERING– un lider mondial in domeniu.

Lindec Romania dispune de sisteme diverse de solutii, concepute in functie de destinatia spatiului, de gradul de incarcare si de tipul de activitate, acestea fiind la cel mai bun raport cerinta/costuri/performanta.

Lindec Romania va ofera diverse servicii pentru pardoseli industriale, executie pardoseli industriale, reparatii si intretinere, la cele mai bune preturi de pe piata.Lindec 1

Pardoselile si platformele exterioare superfinisate sunt realizate cu materiale de calitate superioara, de catre profesionisti in domeniu, ce folosesc utilaje specifice acestor lucrari: grinzi vibrante, lipe, finisoare mecanice (simple si duble).

Toate materialele folosite sunt de provenienta suedeza si acopera intreaga gama de tehnologii- tipuri de pardoseli si platforme exterioare care se pot realiza pe baza de beton finisat.

Solutia Lindec Flooring System privind hidroizolarea pardoselilor industriale reprezinta o solutie integrata de materiale cu proprietati deosebite de rezistenta, tehnologii, utilaje specializate si personal calificat pentru rezolvarea problemelor ridicate de executarea profesionala a pardoselilor industriale.

Pardoselile rezultate au o foarte mare rezistenta la uzura, materialele utilizate fiind ecologice, agrementate in Romania. Acestea sunt, in plus, insotite de certificate de calitate emise de producatorul suedez, cu acordarea garantiilor corespunzatoare.

Lindec Romania are pentru tine cele mai performante solutii de hidroizolatii, ideale pentru toate tipurile de pardoseli. Toate lucrarile realizate de profesionistii firmei bucurestene sunt la standarde ridicate de calitate, hidroizolatiile fiind fie cu monostrat sau dublustrat, fie cu membrana bituminoasa in doua variante: cu poliester sau fibra de sticla.

Pentru calitate, profesionalism si executie garantata, alege serviciile oferite de un lider in domeniu, Lindec Romania!

Lindec Romania – profesionalism si responsabilitate!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str.Grigore Ionescu,nr.22
Telefon: 021.212.21.11 | 0786.020.000
Fax: 021.212.21.11

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.