Lindec Romania. Reparatii pardoseli industriale

Review Overview

0
0

Overall: 0.00

Ca orice obiect sau bun de consum supus legilor fizice ale lumii in care traim, si pardoselile industriale au de suferit odata cu trecerea timpului si, la un moment dat, necesita reparatii, mai mici sau mai mari, in functie de gravitatea problemei aparuta. Pentru a realiza reparatii pardoseli industriale de calitate, Lindec Romania iti vine in ajutor cu o echipa de profesionisti, cu utilaje si produse de ultima generatie, care vor face ca pardoseala industriala sa arate ca si noua!

De ce sunt necesare reparatii pardoseli industriale?

 

Lindec Romania. Reparatii pardoseli industrialeCe sunt pardoselile industriale? Aceasta intrebare este esentiala pentru a intelege de ce sunt necesare reparatiile acestui tip de pardoseala. Deci, o pardoseala industriala se utilizeaza cu precadere in intreprinderile industriale, in acele zone in care procesarea materialelor reprezinta activitatea principala, in zone in care se depoziteaza atat materii finite, cat si materii prime.

Ca si domenii de utilizare a pardoselilor industriale trebuie sa amintim de industria alimentara, chimica, petrochimica, energetica, metalurgica, siderurgica, farmaceutica, in industria hartiei si a celulozei, in constructii civile si industriale.

Deci, in aceste conditii, pardoseala industriala trebuie sa fie deosebit de rezistenta la:

– stresul mecanic;

– la stresul termic;

– la stresul chimic.

Pardoselile industriale se impart in 3 mari categorii: monolitice, conductive si pe baza de polimeri. Deoarece componentele betonului unei astfel de pardoseli sunt expuse in permanenta la “stres” este normal ca vor ceda si la un moment dat vor necesita si reparatii. Aici intervin firmele de reparatii pardoseli industriale, de obicei fiind tot cele care le-au si montat prima oara.

Care sunt reparatii pardoseli industriale?

 

Nimic nu este etern, iar ca atare si pardoselile industriale necesita din cand in cand reparatii. In cadrul serviciului de reparatii a pardoselilor industriale includem:

– reconditionarea pardoselilor vechi si uzate;

– slefuirea pardoselilor;

– lustruirea pardoselilor;

– aplicarea de tratamente speciale anti-praf;

– aplicarea de tratamente ce au rolul de a mari rezistenta pardoselii industriale;

– curatarea pardoselilor industriale;

– intretinerea pardoselilor industriale;

– repararea stratului de uzura;

– repararea rosturilor de turnare;

– tratarea rosturilor de turnare;

– tratarea fisurilor;

– sigilarea fisurilor;

– refacerea planeitatii pardoselii;

– tratarea tuturor gaurilor ce au aparut in pardoseala de-a lungul timpului.

Reparatii pardoseli industriale de catre Lindec Romania

 

Daca te intrebi cine te poate ajuta cu repararea pardoselii industriale din hala sau depozitul tau, din benzinarie sau centrul comercial, este bine de stiut ca Lindec Romania are solutiile potrivite pentru tine si problema ta.Lindec Romania. Reparatii pardoseli industriale1

Aceasta companie din Bucuresti are peste 13 ani de activitate in Romania si este reprezentant unic al celebrei companii suedeze AB Lindec. La baza activitatii sale sta realizarea de pardoseli industriale, dar si repararea acestora.

Ce fel de materiale utilizeaza Lindec Romania pentru a repara pardoselile industriale? Este vorba despre produse ecologice, avand certificate de calitate emise chiar de catre firma mama, AB Lindec, care este si producatorul lor.

Datorita materialelor de ultima generatie, a utilajelor performante si a experientei intregii echipe, Lindec Romania reuseste sa repare si sa reconditioneze orice model de pardoseala industriala, executand lucrari de calitate superioara, lucrari durabile si rezistente.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege reparatii pardoseli industriale de la Lindec Romania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Lindec Romania? Pentru detalii, suna la numarul 0212-122.111 sau 0786-020.000.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.