Linii productie rigips

In trecut, pentru realizarea diferitelor produse se foloseau tehnici manuale de prelucrare a materialelor. Odata cu marea industrializare, toate aceste tehnici manuale au fost lasate in urma datorita aparitiei unor tehnici automate, sau semi automate. Acestea preiau mare parte din responsabilitatile elementului uman, omul fiind responsabil doar de manevrarea si controlarea acestora.

Aceste tehnici automatizate sau semi automatizate sunt preponderent intalnite in fabrici. Au ca avantaj reducerea erorilor umane, fiind asistate in mare parte de computer, dar si o eficienta mai ridicata, produsele finite iesind de pe linia de productie mult mai repede decat in cazul tehnicilor manuale.

Firmahitech_logo Hi-Tech Machinery au ca principal domeniu de activitate comercializarea unei game largi de utilaje, linii si echipamente pentru productie. Dintre aceste produse putem aminti urmatoarele: linii de productie pentru tabla tip tigla, linii de productie pentru tabla cutata, linii de productie pentru rigips, linii de productie pentru polistiren expandat si exudat, prese hidraulice, utilaje tip acumulator si lista poate continua.

Ce este o linie de productie?

Linia de productie este un ansamblu de componente ce realizeaza un flux continuu pentru procesul de producere al diferitelor bunuri sau materiale.

In cele ce urmeaza vom discuta despre rigips si despre linii de productie pentru rigips oferite de firma Hi-Tech Machinery.

Rigipsul a castigat teren in ultima perioada de timp datorita proprietatilor acestuia in domeniul constructiilor.

Placa de gips-carton a fost inventata in anul 1916 in Statele Unite ale Americii.

Rigipsul prin definitie este o placa realizata dintr-un strat de gips aflata intre doua placi de carton. Acest materiale poate fi tratat cu anumite amestecuri de substane pentru a le intari rezistenta. Pentru a rezista la foc sau la apa acestea trebuie sa fie tratate cu substante speciale.

Utilizarea rigipsului prezinta numeroase avantaje. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:

  • Economie de timp. Acest material se monteaza foarte rapid in locatiile dorite. Fiind un procedeu uscat, utilizarea rigipsului ofera si un plus de curatenie.
  • Economie de bani. Datorita utilizarii mediului uscat, fata de materialele din mediul umed, rigipsul este mult mai ieftin si o actiune indirecta asupra economiei de bani o reprezinta si izolarea foarte buna, motiv pentru care facturile la curent si la gaz vor fi mult mai mici.
  • Ecologic. Aceste placi sunt reciclabile in proportie de 100%

Rigipsul este o solutie eficienta pentru amenajarile interioare. Poate fi folosit pentru realizarea peretilor falsi, tavanului Linii-productie-profile-rigips-sau-termopan-he39nfals sau pentru a acoperi piese inestetice precum conducte, tevi etc.

Linia de productie de rigipis propusa clientilor firmei Hi-Tech Machinery are componente de inalta calitate si performanta de la colaboratori din China, Suedia, S.U.A. sau Finlanda.

Colaborarile cu acesti giganti din domeniu, dovedesc faptul ca firma lugojeana este un partener de incredere atat pentru clienti cat si pentru colaboratori.

Linia de productie a rigipsului comercializata de firma lugojeana are urmatorul flux de producere: derulare rola de tabla –> formarea profilului –> rotirea peretilor laterali pentru calibrare –> taierea produsului final si ciclul continua in acest fel, sau poate fi oprit in functie de preferitele clientilor dupa o anumita perioada de timp.

Componentele acestui sistem sunt urmatoarele:

  • Derulatorul. Actionare automata;
  • Dispozitiv de formare;
  • Dispozitiv de taiere;
  • Controlul sistemului cu mai multe variante de control automat al acestui sistem.

Firma Hi-Tech Machinery ofera solutii ideale pentru tehnologizarea firmelor, comercializand ehipamente, utilaje si linii de productie de la producatori de renume pe plan mondial.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.