Livand IT: transformatoare trifazate la preturi avantajoase

In cazul in care aveti nevoie de produse electrice necesare reparatiei unor dispozitive sau pentru a realiza proiecte personale, Livand IT este profesionistul care va vine in ajutor. Compania comercializeaza o gama larga de produse si accesorii electrice, printre care si transformatoarele trifazate. Toate dispozitivele oferite de Livand IT sunt de cea mai buna calitate, vin cu garantie proprie si au preturi mai mult decat avantajoase. Pentru mai multe detalii, cititi randurile de mai jos.

Livand IT asigura livrarea de materiale, componente si echipamente electrice, electronice si de automatizare, automate programabile, precum si livrarea de aparatura si echipamente de masura si control al temperaturii, presiunilor, debitelor, consumurilor energetice, potential carbon, punct de roua, etc. si adaptarea acestora la instalatiile existente, consultanta tehnica necesara, sau instruirea personalului care intra in contact cu astfel de aparatura. Tot prin intermediul companiei puteti realiza modernizarea sau reparatia diverselor instalatii electrice si de automatizare, proiectarea si executia de dulapuri electrice si de automatizare dar si multe alte servicii suplimentare.

Dupa cum puteti observa, Livand IT este o firma de specialitate ce ofera aparatura de ultima generatie, dar si personal atestat si experimentat ce poate executa cu succes orice operatie sau solicitare impusa. Desigur, pentru lista completa a serviciilor oferite de personalul Livand IT va recomand accesarea platformei online a companiei. Tot prin intermediul mediului online puteti accesa cu usurinta si alte date referitoare la activitatea intreprinsa de echipa Livand IT.

Printre produsele comercializate de companie amintim si transformatoarele trifazate. Aceste dispozitive pot fi utilizate pentru multe produse electrice, ceea ce inseamna ca reparatia sau intretinerea acestora va necesita probabil si transformatoare trifazate noi. In acest caz, Livand IT vine in ajutorul dumneavoastra cu produse de cea mai buna calitate, oferite la preturi accesibile.

Pentru a descrie pe scurt rolul transformatorului, trebuie sa mentionam faptul ca acesta face posibil transferul de energie electrica. Desigur, in functie de anumiti parametri si anumite criterii, avem o serie extinsa de modele de transformatoare, cele trifazate fiind insa cele mai des intalnite si utilizate. Livand IT ofera transformatoare de alimentatie sau modele de separatie, acestea fiind disponibile cu valori diferite ale puterii, precum si cu tensiuni standardizate sau tensiuni speciale la comanda.

In afara transformatoarelor trifazate, Livand IT comercializeaza si termostate bimetalice, sigurante tripolare, sigurante bipolare, sigurante monopolare, sigurante auto, alimentator comutatie, invertor monofazat, papuci electrici, sigurante ultrarapide, conectori electrici, cleme electrice, programatoare temperatura, transformatoare toroidale, semnalizatoare luminoase, pini electrici si multe alte produse si accesorii electrice. Aceste piese electrice pot fi comandate pentru reparatia diverselor produse dar si pentru efectuarea proiectelor de licenta, disertatie si asa mai departe.

In cazul in care doriti sa comandati un produs comercializat de Livand IT, precum transformatoarele trifazate, nu ezitati si contactati un reprezentant al companiei. Comanda se realizeaza rapid, iar transportul va fi efectuat in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care aveti nevoie de ajutor sau asistenta tehnica profesionista in alegerea anumitor produse sau in realizarea proiectelor personale, echipa Livand IT va sta la dispozitie cu cele mai utile sfaturi.

Livand IT, contact:

Str.Izvorul Muresului nr.9, bl.D9, ap.36
Tel: 0735.849.900 / 0729.807.189
e-mail: office@livand.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasi-ot pe site-ul zoom-biz.ro.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.