Lubrica Technology – Lubrifianti auto de la A la Z

lubrifianti autoEsti in cautarea unor lubrifianti auto care sa ajute la mentinerea performantei motorului ca nou? Lubrica Technology este furnizorul de care masina ta are nevoie! Motivul? Compania noastra are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor intreaga gama de lubrifianti auto care exista pe piata actuala! Uleiuri Total, Agip, Lubrifin, Mobil, Cyclon, Repsol, sunt doar o mica parte din oferta Lubrica Technology. Asadar, gama de lubrifianti auto pe care compania noastra o distribuie este extrem de variata si se adreseaza atat automobilelor autohtone, cat si celor din import. Dincolo de consilierea in alegerea produselor, asiguram si livrare prompta oriunde in tara in maxim 48 de ore. Profita de o ocazie unica!

Lubrifianti auto – Creste performanta masinii tale

Pentru un randament maxim, motoarele au nevoie de lubrifiere asigurata de uleiuri speciale. Acestea au rolul de a crea o pelicula foarte subtire intre componentele aflate in miscare, prevenind uzura prematura si asigurand eficienta si performanta motorului.

Lubrifiantii auto au la baza doua componente principale: fluidul de baza si aditivi. Uleiul de baza asigura lubirifierea diferitelor elemente ale motorului, protejandu-le astfel impotriva uzurii. In ceea ce priveste aditivii, acestia imbunatatesc calitatea fluidului de baza, asigurand protectie impotriva coroziunii. De asemenea, aditivii isi aduc aportul si in mentinerea vascozitatii optime si in neutralizarea acizilor care ar putea avea ca efect deteriorarea uleiului in timp.

Ce trebuie sa stii despre lubrifianti auto

Pentru functionarea optima a motoarelor autovehiculelor, lubrifiantii auto trebuie sa indeplineasca urmatoarele functii:

– sa evacueze caldura si sa raceasca piesele in miscare ale motorului;

– sa evite contactul metal-metal dintre piesele aflate in miscare, pentru ca astfel sa se obtina diminuarea energiei consumate si nu in ultimul rand, uzura pieselor;

– sa protejeze suprafetele interne ale motorului impotriva coroziunii produse de apa;

– sa ajute la etanseitatea motorului.

Randamentul motorului depinde de modul in care stim sa alegem uleiurile cu vascozitate optima. Cele mai eficiente uleiuri sunt cele a caror vascozitate se modifica cel mai putin in cazul schimbarii temperaturii uleiului. Astfel, pentru asigurarea unui grad minim de uzura al pieselor, specialistii recomanda utilizarea uleiurilor cu o vascozitate mare.

Lubrica Technology – Specialist in lubrifianti auto

Daca nu doresti sa dai gres in alegerile tale, apeleaza la un furnizor gata sa-ti ofere cea mai mare diversitate de lubrifianti auto: Lubrica Technology. Datorita catalogului nostru de produse ce cuprinde intreaga gama de lubrifianti auto existenti pe piata actuala, firma noastra este recunoscuta si apreciata.

Fie ca doresti sa achizitionezi uleiuri Lubrifin, Agip, Total, sau Mobil, Lubrica Technology iti ofera solutia adaptata necesitatilor tale! Lubrifiantii auto comercializati de compania noastra se remarca datorita unor caracteristici unice, ca de exemplu: ajuta la performanta motorului in conditii de temperatura foarte scazuta, asigura putere de curatare pentru motoarele murdare, si nu in ultimul rand, ajuta la mentinerea performantei motorului ca nou.

Indiferent de marca masinii tale, sau de anul de fabricatie, Lubrica Technology dispune de lubrifianti auto adecvati.

Lubrica Technology asigura:

– consiliere in alegerea produselor;

– livrare prompta oriunde in tara in maxim 48 de ore;

– stocuri permanente.

Firma Lubrica Technology din Sibiu este o firma specializata in distributia uleiurilor si lubrifiantilor auto si industriali. Pentru a consulta intreaga oferta si pentru a achizitiona lubrifianti auto la un raport optim calitate-pret, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.