Lucrari de hidroizolatii doar cu Procas Expert Construct

Hidroizolatii-Bucuresti-kb9YoLucrarile de hidroizolatie blocuri, reprezinta metode tot mai populare in randul locatarilor aflati in cautarea unor solutii eficiente, menite sa pluseze la capitolul confort si siguranta. Considerate de unii un moft, de altii o necesitate, aceste lucrari, au un singur scop, si anume sa tina infiltratiile de apa si umezeala departe de locuinte. Cu toate acestea insa, calitatea materialelor folosite pentru hidroizolarea blocurilor, este cea care conteaza si totodata elementul decisiv in ceea ce priveste rezultatul final. Pentru ca locatarii sa se bucure cu adevarat de beneficiile unei lucrari de calitate, este nevoie de sprijinul unui specialist in domeniu.

Pentru cei care locuiesc in blocuri, o problema obisnuita este izolatia defectuoasa a acoperisului. Mai mult decat atat, problema tinde sa fie cu adevarat serioasa, pentru cei care locuiesc la ultimul etaj si care sunt afectati de infiltratiile nedorite de apa, atunci cand ploua sau atunci cand stratul de zapada depus pe acoperis, se dezgheata. Rezultatul? Mucegaiul si igrasia isi pun amprenta asupra peretilor locuintei, care indiferent de renovari si investitii raman o pata inestetica. In plus, senzatia de umezeala provoaca disconfort si pericole de imbolnavire. Continuand lista cu efectele nedorite ale infiltratiei apei asupra unei constructii, de mentionat este si faptul ca aceasta duce la coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate in beton, la degradari cauzate de ciclul inghet-dezghet, modificari ale caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor, si nu in ultimul rand, reducerea capaciatatii de izolare termica. Toate acestea afecteaza stilul de viata al locatarilor dar si confortul lor. Ce este de facut? Chiar daca la o prima vedere toate aceste probleme par costisitoare din punct de vedere financiar, apelenad la o firma de specialitate, lucrarile de hidroizolare se pot dovedi investitii optime pe termen lung.

Pentru cei nefamiliarizati cu subiectul, hidroizolatia este o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor si/sau exfiltratiilor apei si/sau a umiditatii naturale ale mediului. Hidroizolant sau impermeabil este o caracteristica a obiectelor ce sunt relativ neafectate de apa sau rezista la infiltratia de apa in anumite conditii. Sistemul conventional de hidroizolare se bazeaza pe membrane hidroizolatoare, ceea ce presupune aplicarea unuia sau mai multor straturi de membrane, materiale precum bitum, silicati, poliuretani, Pvc, ce actioneaza ca o bariera intre apa, mediul ambiant si structura cladirii, impiedicand patrunderea apei. Mai mault decat atat, hidroizolatiile se executa atat la constructiile noi cat si la renovarea constructiilor vechi.

Procas Expert Construct, expertul hidroizolatiilor, cu o experienta de 10 ani in domeniu, pune la dispozitia clientilor sai lucrari de hidroizolatii blocuri, eficiente, efectuate exclusiv din materiale de inalta calitate, avand la baza tehnologii de ultima generatie, totul la preturi excelente. Procas Expert Construct are posibilitatea de a efectua lucrari de hidroizolatii pentru: terase, fundatii si subsoluri in scopul prevenirii infiltrarii apei, parcari, bazine dar si poduri si viaducte. In plus, hidroizolatiile pot fi executate in varianta monostrat sau dublustrat.

Procas Expert Construct, ce activeaza in domeniul constructiilor, ofera o gama diversificata de servicii, printre care se numara: hidroizolatii mono sau dublu strat pentru terase, fundatii, subsoluri, termoizolatii pentru blocuri, constructii civile si industriale, precum si constructii edilitare. Si pentru ca in portofoliul nostru sa se regaseasca servicii complete, Procas Expert Construct ofera si servicii ce tin de amenajarile si finisarile interioare si exterioare, totul la preturi competitive. Informatii suplimentare gasesti pe site-ul nostru.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.