Luvimet – Importanta rulmentilor!

032aa3a70cff28a7c07ff5dd2f2d2a8aDaca esti in cautarea unor modele variate de rulmenti, Luvimet Deva iti pune la dispozitie o gama diversificata a acestor tipuri de produse. Rulmentul reprezinta un organ de masina, principalul component al unui lagar cu rostogolire. Rulmentul este compus din doua inele, unul exterior si unul interior, care formeaza impreuna calea de rulare, avand rol de sustinere a corpurilor de rostogolire, eventual si din alte elemente cu rol de asamblare si etansare. Rulmentii sunt clasificati dupa anumite criterii. Dupa criteriul solicitarii, rulmentii se impart in rulmenti axiali, radiali, radiali-axiali si rulmenti axiali-radiali. Prezenta ambreiajului este esentiala in cadrul masinilor prevazute cu cutii manuale de viteza, buna desfasurare a operatiunii pentru care este destinat fiind posibila datorita tuturor pieselor componente ce executa un intreg procedeu.

Avantajul rulmentilor in raport cu lagarele de alunecare sunt: gabarit axial mai redus, posibilitatea maririi preciziei de rotire a arborilor prin pretensionarea rulmentilor, ungerea mai simpla in multe situatii, in cazul ungerii cu ulei, intreruperea accidentala a ungerii intr-un interval de timp relativ scazut.

Piesele sunt de calitate si apartin unor producatori importanti din acest sector de activitate. Rulmentul unei roti este elementul in jurul caruia se invarte roata in cauza. Acesta asigura o rotatie sigura si eficienta, chiar si in situatiile in care masina ruleaza cu viteza mare. In interiorul unui rulment se regasesc mai multe role de mici dimensiuni, elemente ce au capacitatea de a sustine masa intreaga a masinii respective. Patrunderea in cadrul rulmentilor a particulelor de praf, vaselinei sau a umiditatii previne functionarea optima a acestora, lucru manifestat prin aparitia unui zgomot la nivelul rotii in momentul in care sunt luate curbele, iar mai tarziu chiar si atunci cand masina este condusa pe drum drept. Astfel de situatii implica schimbarea rulmentilor uzati. Numarul mare al caracteristicilor constructive si dimensionale care trebuie indicate pentru identificarea unui rulment au impus necesitatea unei simbolizari codificate.

Cu sediul in Deva, compania Luvimet a luat nastere din dorinta de a oferi pietei romanesti produse de calitate. Principalul obiect de activitate il reprezinta comercializarea de produse pentru industria metalurgica: produse laminate, rulmenti, echipamente de protectie, aparate de sudura si consumabile pentru acestea. Principalul obiectiv al firmei este dezvoltarea companiei pentru a putea oferi clientilor in continuare produse de calitate care sa satisfaca si cele mai exigente cerinte. Produsele firmei se adreseaza in special pietei romanesti, fiind fabricate la standarde de calitate ridicate si respectand normele aflate in vigoare. Luvimet ofera o gama diversificata de produse, la preturi fara concurenta.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite de catre Luvimet, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Dimensiunea unui rulment se determina in functie de sarcina din lagarul in care se monteaza, de durabilitatea in functionare si de siguranta impusa in exploatare. Luvimet ofera produse durabile, de calitate, care corespund normelor din domeniu. Achizitioneaza rulmenti de calitate oferiti de Luvimet pentru ca masina ta sa functioneze in parametrii normali.

Datele de contact ale firmei Luvimet:

Adresa firmei: Str. Marasti, Bl. D6, Sc.2, Et.4, Ap.28, Deva

Telefon: 0741 436 248

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.