Luvimet – si lumea a inceput sa se miste!

Luvimet – si lumea a inceput sa se miste!Ai nevoie cat mai urgent de rulmenti de cea mai buna calitate, deoarece trebuie sa realizezi niste lagare de rostogolire, care sa-ti permita sustinerea arborilor, dar si a osiilor si a altor organe de masini, ce necesita miscare de rotatie? Ce zici, daca dam nastere la cativa rulmenti gigantici si ii atasam Pamantului, am putea face ca lucrurile sa mearga, in sfarsit, in directia buna? Glumim si noi acum, ca romanul s-a nascut cu zambetul pe buze, dar nu ar fi rau sa depasim intr-un final criza financiara care ne-a bagat in negura si sa mergem inainte nestingheriti.

Dar sa revenim la rulmenti. Ai nevoie cat mai urgent de cateva bucati “sanatoase”, care sa-ti puna afacerea pe roate? Problema este ca nu stii de unde sa-i achizitionezi, nu pentru ca nu ar fi suficiente magazine care sa vanda astfel de obiecte, ci pentru ca tu nu ai incredere in toata lumea.

Daca vrei sa ai parte de calitate 100% ia si tu legatura cu Luvimet din Deva. Aceasta companie ar putea deveni aliatul tau numarul unu in procurarea de rulmenti. Luviment este o companie autohtona, care produce numai produse romanesti si este mandra de acest lucru. A venit momentul ca noi toti sa incepem sa acordam o mai mare sansa produselor compatriotilor nostri pentru a crea acei rulmenti uriasi de care ziceam mai sus, desigur, totul fiind metaforic zis, si sa facem ca lucrurile, in Romania, sa mearga in sfarsit de parca ar avea roti, roti cu rulmenti.

Rulmentul – o roata moderna pentru civilizatia secolului XXI

Poate ca la inceput omul a creat doar roata, roata care l-a ajutat sa faca un salt enorm in evolutie. Exact cand a fost descoperita aceasta nu se stie, dar toata lumea a cazut de acord asupra faptului ca la inceput roata a fost un butuc pe care oamenii il rostogoleau. Incet, a luat nastere si roata cu “spite”, ceva mai rudimentare, dar tot spite le putem numi, si apoi s-au inventat si cateva mijloace de trasport.

Abia in anul 2.000 i.Hr. a aparut spita cea adevarat, ceea ce a dus si la aparitia unei roti mult mai usoare si mai folositoare. Acum apar si carutele, iar transporturile sunt revolutionate.

De la aceste mijloace rudimentare de invartire, omul a trecut si la inventarea rulmentului. Acesta este utilizat pentru toate utilajele care trebuie sa se miste, ajutandu-le si conferindu-le o mobilitate crescuta.

Exista numeroase tipuri de rulmenti, iar fiecare tip are caracteristicile sale si sunt folositi pentru diferite aplicatii de supensie. Atunci cand alegi un rulment trebuie sa fi atent ca pe langa sarcina si turatie sa iei in calcul si temperatura, montajul, intretinerea si lubrefierea.

Una peste alta, rulmentii sunt folositori deoarece diminueaza frecarea, au un gabarit axial redus si sunt relativ usor de intretinut.

Luvimet – produse romanesti, calitate exceptionala

Si pentru ca afacerea ta sa fie un succes si utilajele tale sa mearga ca pe roate, cumpara rulmenti de la Luvimet din Deva.

Luviment mai produce pe langa rulmenti si si produse laminate, aparate de sudura, consumabile pentru acestea, dar si echipamente de protectie.Luvimet – si lumea a inceput sa se miste!1

Luvimet – calitate si rezsitenta romaneasca la preturi excelente!

Daca esti in cautare de rulmenti, ia legatura cu firma Luvimet. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0741-436.248.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre tapetul natural.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.