Magnet neodim – oferta la Euromagnet

Euromagnet logo H60Lucrati in domeniul auto sau in cel electronic? Va trebuie un produs care sa aiba o stabilitate foarte mare si sa fie eficient, performant? Atunci achizitionati magnet neodim din oferta Euromagnet!

Euromagnet comercializeaza magnet neodim!

Ati auzit vreodata de magnet neodim? Acesta se foloseste pentru: instrumente medicale, piese auto, piese electronice, dispozitive de fixare, dispozitive de ridicare, separatoare, ambreiaje, motoare etc. In majoritatea cazurilor este recomandat datorita faptului ca are o stabilitate extrem de ridicata si este mult prea putin sensibil la campurile magnetice. El contine un material din categoria pamanturilor rare, datorita caruia se situeaza cu mult peste produsul energetic al oricarui magnet cunoscut.

In functie de aliaj, un magnet neodim din oferta Euromagnet suporta o temperatura maxima tolerata cuprinsa intre 80 si 200 de grade Celsius. Magnetii de la Euromagnet sunt sub forma: cubica, de prisma, inele si segmente.

Ei se mai folosesc si pentru:

– stergerea hard disk-ului, a casetelor video si a cardurilor de debit;

– mecanismul turbinelor eoliene;

– cautarea comorilor (tip magnet fishing);

– experimente in diverse laboratoare;

– ridicarea aschiilor de metal;

– motoare magnetice;

– recuperarea obiectelor metalice;

– spectacolele de magie;

– amenajari interioare si exterioare (terasa si gradina) etc.

Date tehnice despre magnet neodim

– are un produs energetic si o forta coercitiva mult mai mari decat cele ale tuturor magnetilor cunoscuti;

– prezinta stabilitate extrem de ridicata;

– caracteristici magnetice excelente;

– functionare sigura;

– masa redusa;

– datorita faptului ca este protejat cu rasina epoxidica, zinc sau cu nichel, orice magnet neodim din oferta Euromagnet este eficient, performant si nu corodeaza.

Stiti ce au in comun o busola si un tren de mare viteza? Folosirea de magnet neodim. Datorita faptului ca are un camp magnetic foarte stabil, nu prezinta pericol pentru om in ceea ce priveste utilizarea lui. Bineinteles, magnetii de acest tip se gasesc in o multime de alte lucruri de care dispunem, devenind de neinlocuit.

Despre Euromagnet

Euromagnet este o firma clujeana care s-a lansat in 2006 pe piata comercializarii unei game diverse de magneti si produse magnetice. Din actualul portofoliu, care cuprinde mai bine de 550 de produse, peste 400 sunt realizate din neodim. Indiferent de categorie, magnetii comercializati in cei 9 ani de activitate au ajuns la mai mult de 5.000 de clienti si au totalizat este 2 tone.

In functie de cereri si necesitati, fiecarui client i se ofera o solutie personalizata. Personalul cu experienta in domeniu, studierea cu atentie a pietei, precum si plierea pe nevoile tuturor colaboratorilor au crescut importanta firmei atat pe plan local, cat si pe plan national.

In plus, la Euromagnet veti gasi o gama variata si de: folii magnetice, magneti publicitari, dispozitive magnetice, magneti din ferite, magneti tip oala, magneti din samariu, separatoare magnetice etc.

Aveti nevoie de magnet neodim? Achizitionati un produs foarte bun din oferta Euromagnet. Pentru mai multe detalii si comenzi sunati la numarul de telefon 0745.624.638 sau accesati site-ul euromagnet.ro, pentru completarea formularului special. Daca aveti unele nelamuriri, in Bucuresti puteti merge la sediul din zona Piata Progresul: intr. Targu Frumos, nr. 22, et. 1, Sector 4.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.