Malaxoare de la Art Inox Grup

Daca aveti nevoie de malaxoare pentru firma pe care o detineti cu activitate in domeniul farmaceutic sau cel alimentar puteti apela la firma Art Inox Grup. In cazul in care de ceva timp nu va ma functioneaza malaxoarele pe care le-ati cumparat si din acest motiv activitatea in cadrul companiei are de suferit, puteti lua in calcul cumpararea de noi malaxoare. Evident ca prima intrebare care va vine in minte este: de unde se pot cumpara malaxoare de calitate? Toti isi doresc sa beneficieze de calitate la preturi cat mai mici; acest lucru este posibil datorita firmei Art Inox Grup. Nu trebuie decat sa ii solicitati serviciile pentru a va convinge de seriozitatea acesteia.

Tot ce trebuie sa stiti despre firma Art Inox Grup si malaxoare

 

Malaxoare de la Art Inox GrupAceasta firma a fost infiintata in Bucuresti din dorinta de a oferi tuturor celor care au nevoie solutii personalizate si produse de inalta calitate pentru mai multe domenii de activitate: industria alimentara, industria farmaceutica. De asemenea tot aici gasiti numeroase tipuri de echipamente industriale si piese de schimb cu calitati tehnice deosebite.

In categoria industria farmaceutica sunt incluse o variata gama de produse: protectii de perete din inox, uscatoare pulberi, benzi transportoare, elevatoare, reactoare, masini de etichetat, de dozat sau ambalat, sifoane pardoseala si rigole GMP, containere si vase, mobilier farmaceutic din inox, malaxoare etc.

Si in categoria industria alimentara sunt incluse numeroase produse, toate realizate din materiale de foarte buna calitate: carucioare transport, mixere, benzi transportoare, malaxoare, distilatoare alcool, linii de procesare a mierii, rastele de prezentare, mese de lucru, spalatoare etc.

Ce tipuri de malaxoare se pot cumpara de la compania Art Inox Grup?

 

Compania Art Inox Grup din Capitala vine in intampinarea dumneavoastra cu o variata gama de produse care se pot utiliza in industria alimentara, farmaceutica etc. Astfel de malaxoare sunt concepute pentru a amesteca masele pastoase, consistente ori pentru a realiza anumite operatii. Se asigura astfel o energie de omogenizare mai mare si o framantare eficienta a amestecului respective, inglobandu-se in acelasi timp o cantitate de aer in el.

Aveti la dispozitie mai multe modele de astfel de malaxoare:

– cu brate fixe si cuva rotativa;Malaxoare de la Art Inox Grup1

– cu benzi elicoidale;

– cu brat malaxor si cuva rotativa;

– cu doua brate malaxoare si rotire in sens de intampinare etc.

Exista mai multi factori care pot influenta operatiunile de omogenizare cu aceste malaxoare: solubilitatea, vascozitatea, natura componentelor, gradul de omogenizare, proprietatile, temperatura, durata amestecarii, presiunea de lucru etc.

In functie de cererile si solicitarile venite din partea dumneavoastra, specialistii acestei firme bucurestene se vor stradui sa ofere cele mai bune solutii si produse intr-un timp cat mai scurt.

Art Inox Grup- cea mai buna alegere pentru cei care doresc sa cumpere malaxoare de inalta calitate

 

Daca aveti nevoie de o colaborare pe termen lung cu o firma serioasa si de incredere pentru cumpararea de diverse produse, printre care se numara si malaxoare, alegeti firma Art Inox Grup. Nu veti avea motive sa regretati si veti fi de fiecare data incantati si multumiti de produsele primite.

In ceea ce priveste preturile, nu va faceti griji, deoarece acestea sunt foarte convenabile. Daca aveti nevoie de mai multe detalii despre firma, le puteti obtine vizitand site-ul artinox.ro. De asemenea, puteti contacta firma prin telefon, e-mail sau fax.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.