Malco Auto Truck Parts – universul sisteme de semnalizare performante !

Vrei sirene auto profesionale, girofaruri, mini rampe sau rampe luminoase de ultima generatie?

Cauti cele mai bune sisteme de avertizare marsarier sau diverse difuzoare ?

Ai nevoie de lampi stopuri proiectoare, accesorii si baghete de dirijare la cele mai bune preturi de pe piata?

Atunci arunca o privire pe oferta completa a companiei Malco Auto Truck Parts (Malco ATP) din Bucuresti!

Avand  8 ani de experienta pe piata auto romaneasca, firma Malco Auto Truck Parts este un nume recunoscut in domeniul importurilor si al comercializarilor de sisteme de avertizare luminoasa si acustica, de calitate superioara.Malco

Fiind importator direct si distribuitor al marcilor Vision Alert din Marea Britanie, Sim SA din Portugalia, Dasteri din Grecia, Aims-Aero din Belgia, BI Automotive din Germania, compania Malco ATP  se poate mandri ca are tot timpul pe stoc produse de calitate ridicata, pe care le ofera clientilor la preturi fara concurenta, toate fiind insotite de certificarile impuse de legislatia europeana.

Apeleaza cu incredere la firma Malco ATP ori de cate ori ai nevoie de girofaruri, rampe luminoase, sisteme stroboscopice, lampi de lucru, sirene, sisteme de dirijare, alarme marsarier, stopuri, proiectoare, ori piese de schimb pentru acestea !
Produsele aflate in oferta companiei Malco ATP sunt rezistente si fiabile, fiind special concepute pentru a asigura securitatea la locul de munca, prevenind in acelasi timp si accidentele rutiere de orice fel pe drumurile publice.

Daca alegi colaborarea cu compania Malco ATP ai garantia unor produse de calitate superioara, firma oferindu-ti si certificarea ISO9001, ce atesta, daca mai era nevoie, si faptul ca toate produsele sunt conforme cu normele europene.

Profesionistii Malco ATP sunt mereu la dispozitia ta, oferindu-ti atat consultanta tehnica de specialitate, cat si solutii personalizate si servicii performante in domeniu.

Daca alegi parteneriatul cu compania Malco ATP te vei bucura de toate avantajele pe care ti le confera un lider in domeniu, incepand cu preluarea comenzilor si pregatirea acestora, pana la expedierea lor catre locatia indicata de tine si service-ul post-vanzare. Tu trebuie doar sa alegi si sa comanzi produsul care ti se potriveste, personalul Malco ATP se ocupa apoi de restul ! Vei primi comanda in locatia indicata, in cel mai scurt timp, la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca.

Oferta companiei Malco ATP este completa :

 • Girofaruri
 • Mini rampe
 • Rampe luminoase
 • Sisteme avertizare marsarier
 • Lampi stopuri proiectoare
 • Sirene si difuzoare
 • Accesorii si baghete de dirijare

malco 1Iar daca esti in cautarea celor mai bune echipamente si sirene auto de pe piata, cu siguranta ca la Malco ATP  vei gasi ceea ce cautai !

Sirenele auto comercializate de firma bucuresteana sunt de calitate superioara, rezistente si fiabile, sunetele fiind de o claritate speciala.

Echipamentele sunt compuse din microfon pentru atentionare publica, sirena cu mufa de alimentare si bride de prindere, montajul realizandu-se prin fixare, atat in patru cat si in sase puncte.

Toate echipamentele comercializate de Malco ATP sunt supuse in prealabil unor teste de rezistenta si eficienta, clientii beneficiind doar de produse de top.

In oferta Malco ATP gasesti mai multe modele si tipuri de sirene auto precum :

 • Bumper Speaker
 • Flat Speaker
 • Round Speaker
 • Siren amplifier Kit
 • VA 150 siren

Alege doar produse de calitate, rezistente si durabile, alege din oferta unui profesionist in domeniu!

Malco ATP – partenerul ideal de care ai nevoie !

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Petru Voda, no 17, sector 5
Telefon: 021.404.33.56 | 0722.717.272

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.