Mall-bb.ro. Generator de curent special pentru sudura

Te intereseaza un generator de curent pentru sudura, un generator ce functioneaza pe benzina sau pe motorina, un generator robust si rezistent sau o varianta portabila? Descopera ofertele magazinului Mall-bb.ro si bucura-te de calitatea acestor generatoare, calitate asigurata de brandul de renume sub care au fost create, robustete, fiabilitate, ani de rezistenta chiar si la uzura intensa, garantie, autonomie pentru foarte multe ore, panou de control usor de folosit si preturi bune de achizitie.

De unde cumpar un generator de curent de calitate, ieftin si bun?

 

Mall-bb.ro. Generator de curent special pentru suduraViziteaza magazinul online Mall-bb.ro si vei gasi cel putin un generator de curent care sa-ti faca cu ochiul. Aici vei intalni zeci de modele: pentru sudura, pe benzina, pe motorina, generatoare speciale si turnuri de lumina.

Te intereseaza in special calitatea generatorului pe care urmeaza sa-l cumperi? Mall-bb.ro nu comercializeaza decat branduri renumite precum Kipor, Honda, Bosch, Makita, Stager, Stanley, Kaeser si inca multe alte marci recunoscute international pe a caror calitate te poti baza.

Cum se comanda un generator de curent? Foarte simplu! Trebuie sa-ti creezi un cont in magazinul virtual, iar dupa acest pas nu trebuie decat sa adaugi produsul dorit in cosul de cumparaturi. Dar deja cunosti aceste lucruri, comertul online fiind la mare cautare si in Romania.

Generator de curent. Top 5 modele de la Mall-bb.ro

 

Daca ai nevoie de un generator de curent pentru sudura, Mall-bb.ro iti propune 5 modele de top:

1. Generator de curent pentru sudare, marca Kipor, model KDE 180 XW. Printre avantajele acestui model se numara puterea nominala foarte mare, o autonomie de pana la 9 ore si o forma Mall-bb.ro. Generator de curent special pentru sudura1perfecta a curentului la iesire. Este echipat si cu senzor ce te previne in cazul in care ai ramas fara ulei. Te bucuri si de un design modern, ergonomic, estetic;

2. Generator de curent pentru sudare, monofazat, model SH180. Functioneaza pe benzina, este portabil, actionarea se realizeaza manual. Este dotat si cu accesorii pentru protectie termica, are 2 iesiri, un reglator pentru curentul de sudura si un comutator generator de curent. Se foloseste pentru sudarea in curent alternativ folosindu-se procedeul MMA;

3. Generator de curent pentru sudura, model 6kW-AC 200A. Motorul este Subaru, este un generator monofazat, are putere foarte mare, nivelul de zgomot este redus. Este dotat cu senzor pentru ulei, borne de sudura, masca inclusa, cabluri de sudura si are o autonomie de 2 ore si un pic;

4. Generator de curent pentru sudare, marca Kipor, model KGE 280 EW. Are o putere nominala mare, un rezervor mare ce ofera o autonomie de aproape 6 ore, este dotat cu un panou de control modern si cu un senzor ce te avertizeaza in cazul lipsei de presiune a uleiului. Are 190 de kg, este robust si fiabil si iti este oferit la un pret accesibil;

5. Generator de curent pentru sudura, marca Ruggerini, model SD 300 RTE. Se foloseste pentru curentul monofazat-trifazat, pornirea este electrica si functioneaza pe motorina. Este portabil, dotat cu acumulator si voltmetru, dar si reglator curent de sudura. Se foloseste pentru sudarea in curent continuu.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege un generator de curent de la Mall-bb.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Mall-bb.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-172.770 si 0741-155.144 sau trimite un e-mail pe adresa magazinscule@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.