Manometre de la Alitatun – Garantia unor masuratori precise in orice domeniu!

manometreIn absolut orice activitate industriala, presiunea este un parametru important pentru diferite procese, de la cele chimice, hidraulice, pneumatice, pana la cele mecanice, astfel ca masurarea si verificarea ei devine obligatorie pentru supravegherea desfasurarii acestor procese. Pentru o masurare precisa a presiunilor este necesara o aparatura de masura si control si echipamente specifice domeniului industrial de calitate. Din gama acestor aparate de control, manometrele ocupa un loc foarte important. O firma din Romania care comercializeaza o gama larga de manometre de presiune de calitate superioara este Alitatun din Barlad. Prin produsele de calitate ale acestei companii aveti garantia unor masuratori precise, iar variantele puse la dispozitie vor satisface cerintele fiecarui mediu de masurare.

Ce reprezinta aceste manometre si ce rol au ele in masurarea presiunilor ?

Manometrul reprezinta un instrument de masura utilizat in scopul masurarii presiunilor absolute sau a suprapresiunilor fizice (in raport cu presiunea atmosferica) din spatii inchise (recipiente, cazane, instalatii industriale alimentare/chimice/petroliere etc.). Manometrele comercializate de compania Alitatun sunt instrumente utilizate pentru afisarea presiunii exercitate intr-un sistem de incalzire sau de racire de la o anumita locatie. Presiunea este adesea prezentata in raport cu presiunea atmosferica, dar poate fi indicata ca presiune absoluta.

Instalarea acestor manometre se realizeaza in locurile in care este necesar sa se cunoasca nivelul presiunii, de exemplu un racord de componente care necesita controale periodice la nivel presiunii sau nivelul presiunii pe fiecare parte a unui filtru ca sa indice daca filtrul trebuie curatat. Manometrele trebuie instalate astfel incat sa fie usor de citit si trebuie prevazute cu o supapa de izolare.

Oferta de manometre cu care va intampina firma din Barlad este una foarte bogata si diversificata. Astfel, aveti ocazia de a alege intre diferite categorii de manometre de presiune cum sunt sunt: manometre de tip Open-Front si Solid Front, manometre de joasa presiune, manometre de presiune diferentiala, manometre de test, manometre standard si cu carcasa patrata. Acestea sunt fabricate dupa standardele in materie de catre Te.Ma.

Gama completa de manometre oferita de firma Alitatun!

In cazul in care derulati activitati in domeniul chimic, compania din Moldova furnizeaza de manometre solid front marca Te.Ma, cu sau fara lichid de umplere. Ele sunt  recomandate a se folosi in mediile agresive din punct de vedere chimic, pentru a preveni accidentele. In paralel cu tipul Solid Front, Alitatun va ofera si manometre Open Front, tot cu tub Bourdon, care se folosesc tot pentru presiuni sub 60 bari. Acestea au variante diferite de instalare, dar performantele sunt la fel de bune

Pentru masurarea presiunii fluidelor vascoase si a celor de proces, cristalizate sau poluate, puteti opta pentru tipul de manometre cu diafragma. Aceste tipuri pot fi dotata cu diverse accesorii sau tratate astfel incat sa poata fi utilizate in conditii speciale sau pentru cresterea performantelor. In cazul pentru lichidelor non cristalizate, Alitatun va ofera anometrul pentru gaz cu capsula. Disponibil in mai multe variante in ceea ce priveste scalele de presiune pe care le accepta, el poate masura presiuni ale gazului cuprinse intre 0 si 6 mbari. Pentru presiunile mici aveti la dispozitie manometre cu lichid, realizate in conformitate cu toate standardele din domeniu si cu o durata de viata crescuta.

Daca derulati activitati in laboratoare sau in mediile industriale, unde acuratetea masuratorii trebuie sa fie ridicata, va recomandam manometrele de test. Pentru industria chimica si petrochimica, precum si pentru aplicatii onshore si offshore, industria alimentara, industria farmaceutica si cea de instalatii, la presiuni mici, se utilizeaza manometrele de presiune diferentiala cu capsula, membrana, tub Bourdon si burduf precum si in

Infiintata in 2003, firma Alitatun isi dezvolta aria de activitate pe comercializarea de aparatura de masura si constrol si echipamente specifice domeniului industrial. In afara de manometre, firma mai ofera termomanometre, traductoare de nivel, debit, temperatura si alti parametri, servomotoare, robineti industriali, sisteme de conducte, separatoare de fluide si altele.

Date de contact:

Barlad – 731145, Judetul Vaslui

Str. Cerbului nr. 29

Tel / fax : +40 235 416560

Mobil : +40 745 047669

e-mail : office@alitatun.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.