Manz Galvano Tec- Cuve industriale pentru galvanizare si tratarea apei uzate!

Cuve-industriale-puhSkGalvanizarea reprezinta procesul prin care anumite metale sunt acoperite cu un strat protector printr-un proces chimic ce se numeste electroliza. Cel mai des pentru galvanizare se folosesc metale precum plumb, zinc sau crom. Pentru a fi galvanizate metalele trebuie introduce intr-o baie electrolitica in care se gasesc doi electrozi prin care circula curent electric si in functie de intensitatea curentului, metalul poate fi acoperit cu un strat protector de crom, plumb, cupru, zinc, etc. Cu scopul precis de a veni in sprijinul acestui proces, compania Manz Galvano-Tec din Bucuresti se ocupa de producerea de cuve industriale, recipiente ce fac parte din categoria de constructii realizate pentru liniile de galvanizare si operatiunea de tratare a apei uzate.

Firma din capitala dispune de brevet pentru producerea cuvelor industriale. In cadrul procesului de fabricare este utilizata doar materie prima de calitate superioara, adusa din Germania. In activitatea de productie, recipientele sunt realizate cu ajutorul utilajelor moderne, aspect ce asigura obtinerea unor produse ce prezinta siguranta in exploatare. Executate respectand intocmai standardul german DVS, cuvele industriale puse la dispozitie de catre Manz Galvano-Tec sunt cele mai bune produse de acest gen de pe piata de specialitate.

Zincarea produsa cu ajutorul acestor cuve industriale, asigura cel mai lung ciclu de viata pentru o protectie anticoroziva aplicata la otel, comparativ cu restul procedeelor. Stratul protector ce rezulta dupa zincarea termica, rezista 70 de ani in mediu rural si intre 20-30 de ani în mediu urban, in raport cu gradul de poluare. Cu alte cuvinte, zincarea este operatiunea prin intermediul careia anumite piese sau componente din otel, fonta sau materiale nemetalice, sunt acoperite cu un strat de zinc in scopul protejarii impotriva procesului de coroziune care, in timp, duce la deteriorarea acestora si imposibilitatea de a mai fi utilizate.

Cuvele industriale Manz Galvano-Tec sunt extrem de utile si in operatiunea de tratare a apei uzate. In ziua de azi, disponibilitatea limitata a resurselor naturale ne-a obligat sa gestionam apa si apele uzate mult mai sustinut. Acest subiect a ridicat o serie de intrebari tehnice si economice in cadrul industriilor de gestionare a apei. Noi strategii si inovatii tehnice in industria apei si a tratamentului apelor uzate, sunt necesare pentru a garanta furnizarea continua. Folosirea solutiilor high-tech a devenit aproape inevitabila si prezinta o provocare suplimentara pentru companiile implicate- si asta in contextul cresterii continue a presunii costului. In acest sens, Manz Galvano Tec furnizeaza solutii experimentate si testate pentru industriile apei si tratamentului apelor uzate.

Manz Galvano Tec a fost infiintata in urma cu exact doua decenii. Aceasta este astazi un actor important pe piata operatiunilor de galvanizare, precum si in comercializarea unei game diversificate de piese componente si accesorii pentru acestea, printre care amintim: sisteme de filtrare, tamburi, cabluri de contact pentru acestia, pompe si echipamente de dozare si multe altele. Manz Galvano Tec este unul din cei mai importanti ofertanti de instalatii si sisteme pentru tehnica galvanizarii. Absolut toate produsele companiei din Bucuresti sunt proiectate astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator.

Date de contact

Manz Galvano-Tec SRL

Str. Drumul Binelui nr. 54

Sect. 4, Bucuresti, 042147 Romania

Tel: +40-21-4603204 / +40-21-4603395

Office@manz.ro

Articol oferit de Zoom-Biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.