Manz Galvano Tec – Instalatii de ventilatie pentru operatiunile de galvanizare!

Instalatii-de-ventilatieSistemele de ventilare sunt utilizate cu scopul de a realiza conditii ambientale care sa fie cat mai apropiate conditiilor de confort termic cerute. Acestea sunt instalatii utilizate in mai multe domenii, printre care si in unitatile de productie. O operatiune care necesita instalatii de ventilatie este cea de galvanizare, care reprezinta procesul prin care anumite metale sunt acoperite cu un strat protector. Astfel de instalatii de ventilatie, folosite in cadrul operatiunii de galvanizare, va sunt oferite si de catre compania Manz Galvano-Tec din Bucuresti.

Instalatii de ventilatie, echipamente extrem de utile operatiunilor de galvanizare!

Instalatiile Manz Galvano Tec sunt realizate in conformitate cu ultimele cerinte TA-Luft si respecta cele mai inalte standarde de calitate din acest domeniu. Trebuie sa stiti insa ca acest lucru reprezinta doar unul din aspectele ce garanteaza functionarea in cele mai bune conditii a instalatiilor de ventilatie. Capacitatea firmei din capitala de a se adapta in functie de cerintele pietei asigura in acest moment oferirea celor mai performante modele ale acestor tipuri de echipamente.

Instalatiile de ventilatie pe care firma din capitala le propune celor din domeniu beneficiaza de separatoare pentru picaturi si spalatoare de gaze. Pe langa acestea, in componenta lor mai pot intra si alte dispozitive, precum amortizoarele de zgomot sau recuperatoarele de caldura. Instalatiile sunt incastrate in scopul reducerii volumului de aer ce este evacuat in momentul functionarii. In cazul in care cautati mai multe informatii, nu trebuie decat sa accesati site-ul oficial al companiei Manz Galvano-Tec.

Ventilatoarele din polipropilena, instalatii de ventilatie pentru procesul de galvanizare! 

Din categoria instalatiilor de ventilatie pe care Manz Galvano-Tec le pune la dispozitie clientilor sai se numara si ventilatoarele din polipropilena. Aceste dispozitive asigura conditii optime de ventilare in timpul desfasurarii procesului de galvanizare. In cazul in care activati in domeniu, firma din capitala va vine in intampinare cu produse de calitate superioara, realizate respectand intocmai cele mai inalte standarde disponibile in acest domeniu. Firma executa ventilatoare in functie de tipul instalatiei de galvanizare pe care o detine clientul. Produsele de acest gen sunt confectionate din polipropilena.

In operatiunile de zincare, instalatiile de ventilatie precum cele din polipropilena sunt extrem de importante. Prin intermediul acestora sunt evacuate gazele emanate in timpul desfasurarii procedurii de zincare, prevenind in acelasi timp aparitia unor neregularitati in cadrul suprafetei zincate. Toate acestea si nu numai sunt posibile doar daca ventilatoarele ce intra in componenta acestor instalatii functioneaza corect, si implicit dau randament maxim. Asadar, indiferent ca aveti nevoie de asigurarea unei protectii eficiente impotriva coroziunii a pieselor din otel, fonta sau nemetalice, instalatiile de galvanizare necesita ventilatoarele marca Manz Galvano-Tec!

Compania Manz Galvano Tec a fost infiintata in anul 1994, iar astazi este un actor important pe piata operatiunilor de galvanizare, precum si in comercializarea unei game diversificate de piese componente si accesorii pentru acestea, printre care amintim: sisteme de filtrare, tamburi, cabluri de contact pentru acestia, pompe si echipamente de dozare si multe altele. Manz Galvano Tec este unul din cei mai importanti ofertanti de instalatii si sisteme pentru tehnica galvanizarii.  Toate produsele companiei din Bucuresti sunt proiectate astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator.

Date de contact

Manz Galvano-Tec SRL

Str. Drumul Binelui nr. 54

Sect. 4, Bucuresti, 042147 Romania

Tel: +40-21-4603204 / +40-21-4603395

Office@manz.ro

Articol oferit de Zoom-Biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.