Marand si ambutisarea la rece

Top 2 tipuri de ambutisare de la MarandCe este ambutisarea si la ce se foloseste aceasta? Ambutisarea este o operatie de deformare plastica a unui semifabricat. Prin ambutisare, acest semifabricat este transformat din plan intr-o piesa cava. Adesea, chiar si dupa obtinerea piesei cave dorite, prelucrarea ei continua cu scopul de a o adanci si mai mult.

In momentul in care pentru deformare nu se incalzeste corpul respectiv, vorbim despre ambutisarea la rece. Unde este utilizat acest gen de ambutisare? In cazul tablei sau platbandei, care sunt corpuri ce au o grosime mica.

Daca un corp este incalzit in prealabil si abia apoi supus deformarii, vorbim despre ambutisarea la cald. Aceasta metoda este foarte utilizata in cazul in care avem de-a face cu o grosime si o duritate ridicate a corpurilor. Scopul ambutisarii la cald este de a se obtine corpuri simple, fara unghiuri ascutite.

Marand – ajutorul tau cand vine vorba de ambutisare

Daca te intrebi cine te poate ajuta cu servicii de ambutisare de calitate, afla ca Marand este firma ideala. Aceasta companie are o experienta de peste 20 de ani in domeniu si este cotata la ora actuala ca fiind una dintre cele mai bune si cele mai apreciate companii care se ocupa cu deformarea plastica in scopul obtinerii diverselor produse metalice.

Pe langa serviciile de ambutisare, Marand mai presteaza si alt gen de servicii printre care trebuie sa amintim de zincarea electrochimica, de nichelare, alamire, cuprare, argintare, aurire, stantare si fosfatare anticoroziva.

Tehnologia utilizata pentru a realiza toate aceste metode de acoperire este avansata, astfel incat Marand iti ofera numai servicii de calitate, precizie si protectie sporita, acolo unde este cazul. Iar cu ajutorul masinilor si instalatiilor pe care le are in dotare, compania face fata atat productiei de serie mica, dar si unei productii medii sau mari.

Ambutisarea la rece de la Marand

Asa cum am mentionat si la inceputul acestui articol, exista 2 tipuri de ambutisare, ambutisare la cald si ambutisare la rece. Acest din urma tip este utilizat si de catre Marand pentru a obtine diverse piese metalice.

Prin ambutisarea la rece, Marand obtine diverse piese care au atat diametre, cat si lungimi diferite, in functie de trebuinte. Cum se realizeaza ambutisarea la rece? Cu ajutorul unei prese mecanice. Ce fel de materiale utilizeaza Marand? Doar tabla de fier care nu depaseste grosimea de 1mm.

Cum este prelucrata tabla de fier? In ea se realizeaza diverse cavitati, dar fara denivelari sau unghiuri ascutite. Formele obtinute din tabla au dimensiuni precise si sunt create laMarand si ambutisarea la rece standarde inalte de calitate. In plus, ele sunt verificate constant de catre echipa Marand pentru a nu exista probleme din punct de vedere al calitatii. Astfel, numai piesele bune trec mai departe catre clienti.

Printre clientii Marand se numara societati din domeniul auto, care au nevoie de piese stantate si zincate, societati ce utilizeaza tehnica vidului si care au nevoie de piese de serie mare, societati ce se ocupa cu acoperirile metalice, societati din domeniul confectiilor metalice si chiar si din domeniul ornamentelor pentru sarbatorile de iarna.

Daca ai si tu nevoie de piese obtinute prin ambutisare sau prin alte proceduri pe care Marand le practica, nu ezita sa iei legatura cu aceasta companie!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege prelucrare prin ambutisare Marand. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Marand? Suna la numarul 0724-308.410 si 0723-623.597 sau trimite un e-mail pe adresa contact@marand.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.