Marturii nunta, un must have in 2015

O nunta ca-n povesti incepe cu o rochie de mireasa, cu inelele de aur si o petrecere pe cinste si se termina cu marturii nunta, insa nu orice marturii, ci marturii nunta personalizate care sa se potriveasca 100% intregii nunti, atmosferei generale si care sa incununeze cu succes acest eveniment unic din viata celor 2 miri. Iar pentru marturiile perfecte alege si tu echipa PersonalizArtS din Brasov care-ti va realiza cu multa pricepere marturii nunta handmade.

Marturii nunta in trecut

 

Marturii nunta, un must have in 2015Desi sunt un must have pentru o nunta in 2015, crezi ca marturii nunta sunt o inventie a civilizatiei moderne? Ei bine, obiceiul de a oferi marturii celor dragi in cazul unor evenimente importante precum nunta, nasterea sau botezul, isi are radacina cu secole in urma, mai exact in secolul 15.

Initial se ofereau bomboane glazurate tuturor invitatilor care participau la nunta, dulciurile si nunta mergand mana-n mana inca din acele vremuri. Bombonelele erau de fapt migdale glazurate pe care italienii le numeau “confetti” si reflectau importanta pe care oamenii acelor timpuri o ofereau zaharului, o materie prima rara, pretioasa, rezervata aristocratiei. Astfel ca acum intelegem de ce bombonierele ce se ofereau cu prilejul nuntilor drept marturii erau extrem de valoroase si nu si le permitea oricine.

Trebuie mentionat si faptul ca marturii de nunta au prins foarte bine in zona Mediteranei, in Europa, italienii in speciali fiind cei care au imbratisat acest obicei. In timp se trece de la dulciuri la marturii de nunta din sticla, ceramica, piele, portelan sau argint in functie de zona.

Marturii nunta astazi

 

Marturii nunta este un obicei ce se mai pastreaza si astazi, iar imaginatia nu are limite, poti oferi drept marturie nunta orice obiect iti doresti. Ba chiar se pune mare accent pe unicitate, personalizare, pe marturii nunta handmade, realizate cu multa pricepere de catre maini implicate.

Poti opta pentru bombonele frumos impachetate in saculeti de panza, poti alege diverse obiecte realizate din sticla, din lemn, din ceramica sau chiar din fimo, o argila cu polimer foarte la moda in 2015, din care poti realiza orice imaginatia ta isi doreste.

Si cum fimo este fabricata in Germania, de calitatea acestei argile nu te poti indoi, fiind ideala pentru realizarea de marturii nunta unicat, personalizate exact dupa gustul mirilor. Tehnicile de lucru sunt variate, insa rezultatele sunt de exceptie.

Marturii nunta de la PersonalizArtS

 

Pentru ca in 2015 marturii nunta trebuie sa fie personalizate intru totul dupa personalitatea si gustul mirilor, PersonalizArtS din Brasov este echipa potrivita Marturii nunta, un must have in 20151pentru a-ti realiza marturii nunta exact asa cum ai visat dintotdeauna.

Ce fel de marturii nunta poti alege de la PersonalizArtS? Te poti orienta inspre:

1. Marturii nunta din fimo sunt ideale pentru nuntile vesele si colorate, pentru miri funny care iubesc viata si viata ii iubeste pe ei;

2. Marturii nunta din pietre semipretioase sunt perfecte pentru tine, iubitorul de frumos si de culoare;

3. Marturii nunta din cristale de Boemia, pentru o nunta rafinata, eleganta, care acorda o atentie sporita chiar si celor mai mici detalii.

Daca vrei sa te bucuri de o nunta ca-n povesti, alege marturii nunta de la PersonalizArtS. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele PersonalizArtS? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0740-792.250 sau trimite un e-mail pe adresa saby@personalizarts.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.