Maschinenbau Timisoara– prelucrari metalice de top!

Ai nevoie de  utilaje speciale in domeniul productiei de ansamble metalice sudate, la preturi fara concurenta?

Vrei linii automate de debitare-gaurire otel, masini de stantat hidraulice, fierastraie Meba, foarfeci combinate Peddinghaus?

Iti doresti un colaborator care sa te poate ajuta ori de cate ori ai nevoie?

Compania Maschinenbau din Timisoara poate fi in acest caz, cea mai buna alegere!

Cu 7 ani de experienta in domeniu, firma Maschinenbau din Timisoara este renumita in domeniul prelucrarilor metalice, ea avand pentru tine diferite utilaje si echipamente dedicate acestui domeniu.

mbt

Toate produsele pe care le gasesti in oferta companiei Maschinenbau sunt realizate de firme renumite din Germania- Meba si Peddinghaus, calitatea acestora fiind recunoscuta pe plan international.

Daca ai o afacere in domeniul productiei de ansamble metalice sudate, daca iti trebuie  fierastraie Meba sau foarfeci combinate Peddinghaus, daca vrei masini de stantat hidraulice Peddinghaus sau linii automate de debitare-gaurire otel structura Peddinghaus, daca ai nevoie de masini de debitat CNC cu plasma si oxigaz sau de masini de gaurit CNC pentru otel structural, la Maschinenbau din Timisoara vei gasi cu siguranta exact ceea ce ai nevoie.

Un loc aparte in oferta companiei Maschinenbau din Timisoara il ocupa fierastraiele Meba, acestea fiind produse in localitatea germana Westerheim.

Confectionat doar din materiale de calitate superioara, fierastraul Meba cu panza orizontala este rezistent, fiabil si cu o durabilitate remarcabila, produsul fiind apreciat in special pentru solutiile tehnice inovative pe care le genereaza in practica, indiferent de proiecte.

Fierastraul este foart util mai ales in cazul debitarii  metalelor de mari dimensiuni, produsul fiind comercializat la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca. In plus, fierastraul Meba se remarca si prin cea mai economica lama pentru sarcina de taiere, performantele sale in productie fiind recunoscute de specialisti in domeniu.

Produsul se manipuleaza cu destul de multa usurinta, el fiind utilizat in diferite domenii de activitate. De ce sa cauti la nesfarsit fierastraul ideal, la cel mai bun pret? Maschinenbau din Timisoara iti face o oferta de nerefuzat! Tu trebuie doar sa lansezi o comanda ferma si profesionistii firmei o vor prelua si onora cu promptitudine, produsul ajungand in locatia indicata de tine in cel mai scurt timp.

mbt 1

De ce sa nu te bucuri de toate avantajele unui produs rezistent, fiabil, garantat, pe care il poti obtine la cele mai mici preturi de pe piata ?

Si pentru ca tine la multumirea clientilor sai, compania Maschinenbau din Timisoara iti mai ofera si numeroase consumabile, panzele pentru fierastraul Meba numarandu-se printre acestea.

Colaboreaza acum cu specialistul de care ai nevoie, compania Maschinenbau din Timisoara!

Pe langa echipamentele performante si rezistente, vei beneficia si de service si mentenanta la standarde profesionale, atat in perioada de garantie, cat si in cea de post garantie.

Alege profesionistul de care ai nevoie, alege produsele calitative ce iti garanteaza performanta!

Maschinenbau Timisoara – prelucrari metalice de top!

Contact:

Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Buziasului nr. 11, Platforma Industriala Electrotimis, Poarta 2
Telefon: 0356 451 500
0771 593 677
0771593733
Fax: 0356 451 501

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.