Masina ta este in siguranta cu echipamentele de la eView!

3ca0d292870a637b26c97350b828a0fbCazurile de furt ale autovehiculelor, cele de furt din autovehicule si cazurile de vandalizare au fost tot mai numeroase in ultima vreme, de aceea societatea eView va recomanda sa achizitionati si sa instalati camere de monitorizare auto pentru siguranta masinii voastre.

Acestea, spre deosebire de camerele de supraveghere clasice, se monteaza in interiorul autoturismului, intr-o pozitie care sa permita o vizibilitate maxima. Ele se pot instala in orice mijloc de transport, nu doar pe autoturisme. Sunt echipamente cu o constructie compacta, un design atractiv, cu dimensiuni reduse, sunt fiabile, performante si eficiente, sunt usor de montat, se pot utiliza si configura foarte usor, au o durata indelungata de exploatare, sporesc siguranta automobilului vostru, au o calitate inalta a imaginii, etc.

Achizitionand si instaland camerele de monitorizare comercializate de catre societatea eView, aveti posibilitatea de a va conecta la un server pentru a vizualiza imaginile din aria de acoperire, in timp real. Locul de parcare poate fi altul fata de cel de langa locuinta voastra, intrucat camera va putea supraveghea in permanenta masina, indiferent de locatia sa, avand in vedere ca se monteaza in interiorul acesteia. De asemenea, voi, indiferent de locul in care va aflati, veti sti ce se intampla cu ea, intrucat puteti accesa in orice moment aplicatia speciala construita de catre specialistii companiei eView. Nu este necesar sa stati non-stop sa supravegheati masina pentru a nu rata vreun posibil eveniment, deoarece imaginile sunt stocate intr-o arhiva care poate fi consultata oricand si de cate ori doriti.

Pentru ca modalitatile de protejare a bunurilor impotriva persoanelor rau intentionate sau mai bine spus, impotriva infractorilor, au evoluat de-a lungul timpului, specialistii companiei eView sunt bucurosi sa va puna la dispozitie cateva solutii de exceptie in acest domeniu. Printre acestea se numara si camerele de monitorizare auto disponibile in stocul nostru la un raport excelent calitate-pret. Aceste echipamente ofera mai multe informatii despre persoanele care au incercat sa atenteze la autovehiculul vostru sau au reusit acest lucru.

Societatea eView din Bucuresti a fost fondata in anul 2008, activand in domeniul IT prin furnizarea de produse si servicii specifice la cele mai inalte standarde profesionale. Echipa care lucreaza in compania noastra este flexibila, responsabila, serioasa si capabila sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte, adaptandu-se cu usurinta oricaror solicitari, indiferent de complexitatea lor. Suntem experimentati si bine pregatiti si dispunem de tehnologie de varf si echipamente performante pentru a depasi orice situatie neprevazuta. Suportul din partea noastra va este oferit in timp real atat prin interventii directe, cat si telefonic sau prin control remote in conditii de siguranta maxima. Serviciile prestate de catre societatea noastra acopera intregul ciclu de dezvoltare al unei aplicatii software, ciclu care cuprinde la randul sau operatiuni specifice, de la analiza business pana la asigurarea calitatii, mentenanta si suport tehnic dupa implementare.

Misiunea noastra este aceea de a va oferi servicii IT menite sa va ajute la dezvoltarea afacerii, la reducerea eforturilor si a costurilor si la fluidizarea proceselor operationale. Valorile pe care le promovam in relatia cu partenerii si clientii nostri sunt: responsabilitate, promptitudine, eficienta, profesionalism, seriozitate, incredere, comunicare, etc.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.