Masini de tuns de la Scule-Constructii – Pentru un gazon ingrijit in cele mai mici detalii!

Masina-tuns-gazonTimpul petrecut odinioara in casa bunicilor de la tara ne-a oferit prilejul de a fi martorii unor activitati deosebite la care acestia luau parte. Una dintre acestea era reprezentata de tunderea ierbii din curte si din fata casei. Este greu de crezut faptul ca exista persoane in lumea aceasta care sa nu-si aminteasca de momentele in care bunicul isi pregatea coasa si tot ritualul de rigoare. Ei bine, de la coasa bunicului si pana azi vremurile s-au schimbat radical, iar acel instrument care ne trezeste atatea si atatea amintiri frumoase a fost inlocuit de masinarii speciale, zgomotoase, dar mult mai utile gospodariei omului. Una dintre acestea este masina de tuns, un utilaj care incepe, incet incet, sa fie prezent in fiecare curte a oamenilor. Pentru a descoperi cele mai noi si moderne echipamente din domeniu, va invitam sa vizitati magazinul online al companiei Scule-Constructii.

Tunsul ierbii este fara nici o indoiala o activitate obligatorie intr-o gradina cu gazon. Tunderea frecventa ajuta la formarea radacinilor puternice si a lastarilor noi, care duc pana la urma la indesirea gazonului si la formarea unui covor des. Tunsul regulat al gazonului este o conditie preliminara de a obtine un gazon de calitate. In urma taierii frecvente a acestuia rezulta lastari mai multi, astfel gazonul devine mai des.

Fara doar si poate, masina de tuns gazonul este o unealta ideala pentru spatiile verzi, fara de care gradinile si amenajarile cu iarba nu ar putea arata la fel de bine. In functie de model, masinile oferite de firma Scule-Constructii au, pe langa functia de cosire, functii de defrisare, colectare sau acoperire cu strat de iarba. Ele nu au nevoie de omologare rutiera si sunt recomandate a se utiliza pe suprafete de 1000-2000 de metri patrati. Variantele constructive au incorporate motoare Honda, Kawasaki, Briggs & Stratton Intek sau Kohler Courage, care functioneaza pe benzina. Transmisia este mecanica sau hidraulica.

La un moment dat, toti ne-am pus intrebarea: Ce se intampla daca nu cosim gazonul, si doar il lasam sa creasca la inaltimea naturala? In fond, se pare ca investim prea mult efort si bani lasand gazonul sa creasca, doar ca sa-l taiem apoi. Ei bine, cu ajutorul masinilor de tuns iarba de la Scule-Constructii puteti intretine in conditii optime orice gazon. Intretinerea gazonului presupune tunderea repetata si udarea in perioadele uscate. Tunderea gazonului este cea mai importanta operatie. Prin tundere se stimuleaza indesirea stratului vegetal. De asemenea, prin tundere repetata se favorizeaza cresterea soiurilor de iarba cu fir subtire in detrimentul celor cu fir gros. Iarba netunsa se va dezvolta pe verticala, va produce pai si se va ingalbeni la baza.

Masinile de tuns iarba Scule-Constructii cu motor cu benzina au avantajul ca sunt autonome si puternice. Pe de alta parte, masinile electrice de tuns iarba, desi sunt mai ieftine, mai usoare si mai fiabile, va pot incurca destul de tare in timpul tunderii si prezinta un risc de electrocutare pe timp de ploaie.

Din oferta magazinului online al firmei din Constanta mai fac parte, pe langa masinile de tuns iarba, si motocompresoare, motopompe, utilaje compactoare, utilaje pentru prelucrarea metalului si a lemnului, utilaje pentru constructii, utilaje pentru imprastiere materiale si utilaje de curatenie. De asemenea, tot in cadrul magazinului online Scule-Constructii gasiti si masini de gaurit cu percutie, aparate si accesorii pentru viticultura, motoare si piese de schimb.

Date de contact:

S.C. AEROFAN S.R.L

Str. Albinelor, Navodari, Constanta

Telefon:

+40 743 049 049

Fax:

+40 341 481 229

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.