Master Motors – Aveti nevoie de un service auto in Bucuresti?

Service-auto-BucurestiOricare sofer grijuliu stie ca este mult mai usor si implicit mai ieftin sa previi decat sa repari. Un autovehicul bine intretinut nu va ramane niciodata in pana si nici nu va prezenta defecte majore. Intretinerea masinii trebuie sa fie o preocupare importanta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mecanicul auto caruia i-ati incredintat autovehiculul. O firma care, prin service-ul de care dispune, acorda o atentie deosebita intretinerii autovehiculelor este si Master Motors din Bucuresti.

Pentru cei care manifesta o grija speciala fata de autoturismul propriu, Master Motors, sector 3, ofera servicii complete si facilitati pentru a asigura confortul si siguranta necesara in efectuarea formalitatilor si reparatiilor de mecanica si electrica auto.

O echipa profesionista, avand un atelier modern si o dotare de ultima generatie, presteaza in timp record, la cel mai avantajos pret si cea mai buna calitate, servicii de mecanica si electrica auto, revizii auto, schimb ulei, service roti. Firma are in dotare aparatura de diagnosticare de cea mai noua generatie, instalatii de curatat injectoare si turbine, scule, dispozitive speciale si documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie occidentala.

In paralel cu gama variata de produse comercializate, service-ul firmei din capitala dispune de un spatiu special amenajat in cadrul caruia are posibilitatea de a efectua o serie importanta de reparatii auto. Toate acestea sunt executate numai de catre personal calificat, echipa Master Motors fiind alcatuita din profesionisti, cu o vasta experienta in ceea ce priveste acest domeniu.

Este important sa stiti ca, indiferent de problema intampinata, sau modelul autoturismului, angajatii Master Motors raspund prompt oricarei solicitari, acordand o atentie deosebita fiecarui caz in parte. Datorita gamei variate de piese auto de care dispune, service-ul Master Motors inlocuieste orice componenta auto defecta in cel mai scurt timp. Mai mult, toate operatiunile mentionate se pot realiza sub supravegherea dumneavoastra, un beneficiu major pe care nu orice service il ofera clientilor.

Serviciile de reparatii auto complexe din atelierul Master Motors includ:

– Reparatii electromotoare: fiind o componenta de baza in cadrul unui autovehicul, electromotorul are rolul important de a transforma energia electrica in energie mecanica, iar uzarea in timp a acestei piese auto duce la imposibilitatea functionarii in cele mai bune conditii a masinii dumneavoastra. In acest sens, Master Motors efectueaza lucrari de reparare dar si schimbare a electromotoarelor, indiferent de tipul sau modelul autoturismelor pe care le conduceti.

– Reparatii alternatoare: alternatorul este responsabil cu alimentarea circuitului electric in cadrul unui autoturism, alternatorul incarca bateria masinii, facand posibila pornirea acesteia. Daca intampinati probleme in ceea ce priveste aceasta simpla operatiune, este recomandata verificarea starii alternatorului, care, ca orice alta piesa auto, se poate uza in timp datorita actiunii mai multor factori. Service-ul firmei din capitala va ofera solutii eficiente de solutionare a oricarei probleme aparute in cadrul acestei componente auto.

– Diagnoza computerizata auto: Sistemele electrice si electronice ale unei masini sunt diagnosticate si interpretate cu ajutorul unui program creat special pentru diagnoza, rulat pe un computer si conectat printr-o interfata speciala de comunicare intre laptop si masina. Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor, printre care amintim: presiunea injectoarelor si ale turbinei si modul de functionare al acestora; senzorii electrici ai motorului; verificarea starii in care se afla debitmetrul de aer (MAF); verificarea bujiilor si a bobinelor de inductie; starea de functionare a electrovalvelor; evaluarea sistemului de incarcare a bateriei; starea airbag-urilor; analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP; verificarea indicatorilor de bord.

Compania Master Motors a aparut pe piata in anul 2002, fiind un atelier de reparatii auto, in cadrul caruia sunt solutionate probleme aparute in cadrul instalatiilor electrice auto, de climatizare, dar si in cazul alternatoarelor si electromotoarelor.

Date de contact:

Str. Bratarii 11-15, sector 3, Bucuresti

(punct de reper Hypermarket Auchan Titan sau Complex Rezidential Rasarit de Soare)

Telefon: +4021.345.11.35; 0766.868.233; 0723.619.915

Email: comenzimastermotors@gmail.com

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.