Master Motors – Servicii complete de reparatii ale electromotoarelor!

Reparatii-electromotoare-Bucuresti-zfiOAComponenta de baza in cadrul unui autovehicul, electromotorul are rolul important de a transforma energia electrica in energie mecanica, uzarea in timp a acestei piese auto ducand la imposibilitatea functionarii in cele mai bune conditii a masinilor respective. Majoritatea electromotoarelor functioneaza pe baza fortelor electromagnetice ce actioneaza asupra unui conductor parcurs de curent electric aflat in camp magnetic. O firma din Romania care va pune la dispozitie o echipa de specialisti pregatita si omologata pentru a fixa orice problema de natura electrica este Master Motors din Bucuresti.

In cadrul serviciilor oferite, Master Motors efectueaza lucrari de reparare dar si schimbare a electromotoarelor, indiferent de tipul sau modelul autoturismelor. Acest ultim aspect este posibil datorita gamei variate a acestor componente auto de care Master Motors dispune chiar in cadrul service-ului propriu, un beneficiu major avand in vedere timpul pe care nu mai sunteti obligati sa il pierdeti asteptand comanda pieselor potrivite. La cerere, reparatiile pot fi realizate chiar sub supravegherea dumneavoastra. La finalizarea acestora, veti primi un certificat de garantie pentru lucrarea respectiva.

In ceea ce priveste  alternatorul, acesta este un generator de curent electric si constituie principala sursa de curent electric a automobilului. Prin functionarea alternatorului, o parte din energia mecanica este transformata in energie electrica cu care se alimenteaza toti consumatorii de curent ai automobilului. La turatii mai mari ale motorului, surplusul de energie electrica furnizat de alternator este inmagazinat in bateria acumulatoare, realizandu-se astfel incarcarea acesteia.

Electromotorul unui vehicul (autoturism, motocicleta etc) este de obicei fixat pe corpul motorului in apropierea volantei. In momentul actionarii contactului, motorul electric este parcurs de un curent electric foarte mare (intensitate de pornire) la o tensiune regulata de 12 V. Intensitatea curentului necesara punerii in miscare a electromotorului depinde de un singur factor: capacitatea motorului cu combustie ce urmeaza a fi pornit. Cu cat motorul este mai mare, cu atat electromotorul trebuie sa fie de asemenea mai mare. Automat va necesita o intensitate mai mare, deci o baterie mai mare. Tensiunea (in cazul autoturismelor) este intotdeauna la fel, 12V, motocicletele/mopedele de obicei necesita doar 6V, autocamioanele, tractoarele, masinile de mare tonaj au electromotoare foarte mari, cu tensiuni de 24V si intensitati de pornire mari, de peste 800 A (amperi).

Micile greseli aparute la montarea sau inlocuirea unui astfel de electromotor pot cauza nefunctionarea intregului motor. Un electromotor defect poate prezenta diferite simptome: poate sa se roteasca dar nu poate porni motorul, sau se poate roti prea incet, poate sa emita un zgomot anormal care necesita verificari, sau poate sa nu se roteasca deloc, cu un solenoid ce poate fi zgomotos sau nu. In ceea ce priveste diagnoza problemelor electromotorului, pentru a evalua cauzele posibile, intotdeauna consultati manualul de service al constructorului respectivului vehicul pentru informatii specifice legate de procedurile de diagnoza ale sistemului de pornire si de precautiile legate de siguranta vehiculului.

Master Motors a fost infiintata in anul 2002 si este un atelier de reparatii auto in cadrul caruia sunt solutionate probleme aparute in cadrul instalatiilor electrice auto, de climatizare, dar si in cazul alternatoarelor si electromotoarelor. Dat fiind faptul ca ofertele acestor tipuri de piese erau destul de modeste, firma a hotarat sa-si deschida propriul stoc de piese, fapt ce permite inlocuirea celor uzate cu unele noi, in cel mai scurt timp.

Date de contact:

Str. Bratarii 11-15, sector 3, Bucuresti

(punct de reper Hypermarket Auchan Titan sau Complex Rezidential Rasarit de Soare)

Telefon: +4021.345.11.35; 0766.868.233; 0723.619.915

Email: comenzimastermotors@gmail.com

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.