Maxitrans Company: Inchirieri autocare in Suceava

Aveti nevoie de autocare pentru realizarea de transport persoane in tara sau in strainatate? Doriti autovehicule noi ce sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio, toaleta dar si cu alte dotari suplimentare? Maxitrans Company ofera servicii de inchirieri autocare in Suceava, compania fiind solutia perfecta pentru cei interesati datorita preturilor reduse practicate si datorita flotei auto ce contine autocare noi, fabricate intre anii 2005 si 2007.

De cele mai multe ori turistii sau calatorii ce au utilizat ca mijloc de transport autocarul s-au plans de serviciile rudimentare prestate de compania de la care au inchiriat autovehiculele. Acestea nu sunt igienizate asa cum ar trebui, dotarile nu sunt complet functionale iar personalul angajat este lipsit de respect. Alegand serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de Maxitrans Company o sa puteti evita situatiile neplacute legate de aspecte precum cele mai sus mentionate. Maxitrans Company detine personal instruit in oferirea de servicii ireprosabile, bunul simt si civilizatia fiind le ele acasa.

Transportul se va realiza sigur, soferii Maxitrans Company punand siguranta calatorilor pe primul plan. Turistii vor fi tratati cu respect si promptitudine iar autocarele vor fi in prealabil curatate si igienizate totul pentru a se oferi conditii decente de transport la distanta. Experienta pe care compania o are in domeniul transportului de persoane precum si multiplele recomandari existente recomanda serviciile Maxitrans Company pentru inchiriere autocare. In afara acestor servicii, compania ofera si excursii turistice, transport persoane in Suceava, transport international, sau transport persoane in interiorul tarii.

Tarifele pentru inchirieri autocare sunt mai mult decat avantajoase acestea fiind disponibile in functie de traseul ce trebuie parcurs, in functie de durata inchirierii si in functie de celelalte servicii suplimentare solicitate. Asadar, pentru o oferta de pret adaptabila situatiei dumneavoastra, contactati un reprezentant Maxitrans Company. Acesta o sa va stea la dispozitie cu cele mai utile informatii precum si cu explicatii clare pentru clarificarea oricaror nelamuriri.

Dupa cum am mentionat, flota auto disponibila se afla in stare ireprosabila, autocarele fiind noi si avand dotari complete pentru furnizarea unui transport civilizat si decent. Mai mult, datorita instruirii la care au fost supusi si datorita politicii companiei, personalul Maxitrans Company va trata cu seriozitate, respect si profesionalism orice problema ce poate survenii in timpul transportului de persoane.

Pentru a obtine mai multe informatii referitoare la serviciile oferite de Maxitrans Company, utilizati datele de contact de mai jos – utilizand aceleasi date puteti efectua comenzi sau rezervari prin contact direct cu un reprezentant al companiei. Similar, daca doriti sa aflati mai multe date despre activitatea depusa de personalul firmei, sau daca doriti informatii suplimentare legate de flota auto disponibila, de dotarile incluse sau despre oricare alt aspect legat de inchirierea autocarelor, utilizati platforma online Maxitrans Company. Reprezentantii firmei va stau la dispozitie si cu asistenta tehnica de profil; prin intermediul asistentei puteti fi siguri ca alegeti cea mai buna solutie pentru solutionarea problemelor proprii.

Maxitrans Company doreste parteneriate de lunga durata bazate pe incredere reciproca si pe furnizarea de servicii de cea mai buna calitate. De aceea, compania promite transparenta in luarea deciziilor precum si consultarea clientilor in luarea deciziilor importante ce sunt legate de parteneriatul existent.

Maxitrans Company, date de contact:

Calea Bucovinei nr. 45
725100, Câmpulung Moldovenesc
Judeţul Suceava, România

Telefon fax: 0230 31 39 45
Mobil: 0728 099 099

e-mail: maxitrans.sv@gmail.com, office@maxitrans.ro
e-mail rezervari, abonamente: rezervari@maxitrans.ro

Coordonate comerciale:
Nr. inreg. R.C.: J33/31/2000
Cod unic de inregistrare: RO12613084

Persoană contact: Costin Gălbenuş

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.