Medicinetic – Avantajele implantului dentar!

Cabinet-stomatologic-Craiova-ZBZCYPentru servicii exceptionale de implantologie dentara in Craiova, Medicinetic este cea mai buna alegere. Implantologia este o ramura a stomatologiei care se ocupa de rezolvarea problemelor legate de lipsa dintilor, prin intermediul unui implant dentar. Implantologia are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav deteriorati, in conditii de siguranta. De-a lungul anilor, multe persoane pierd unul sau mai multi dinti din cauza cariilor, accidentarilor, inaintarii in varsta sau bolii parodontale. Lipsa dintilor poate afecta vorbirea, aspectul si capacitatea unei persoane de a mesteca si de a manca. Implanturile dentare sunt o optiune eficienta pentru inlocuirea dintilor. Datorita implantologiei, pacientii pot obtine restaurari functionale ale dintilor care sa si dureze.

Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Primul pas in implantologie este inserarea  implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura radacinii dintilor naturali. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori. In mod normal, in prezent, stomatologia dentara foloseste implanturile dentare, acestea fiind o optiune eficienta pentru inlocuirea dintilor. Desi exista mai multe variante de tratament pentru inlocuirea dintilor lipsa, implantul dentar este o solutie care confera o senzatie naturala, prin care pacientii pot redobandi un zambet functional si sanatos.

In plus, multi oameni considera ca puntile si coroanele traditionale sunt nu numai incomode si limitative, dar nici nu furnizeaza functionalitatea permanenta pe care o asteapta ei de la un dinte inlocuitor. Implantul dentar este format dintr-un surub din titan, pe care se va monta un bont protetic similar dintelui natural ce va fi acoperit dupa un timp de la 4-6 luni cu o lucrare protetica estetica. Fixarea dintilor parodontotici se efectueaza numai cu sisteme adezive moderne. In plus, in cadrul cabinetului se realizeaza si proceduri de aditie osoasa preimplantara, reconstructie osoasa, lucrari ceramice fara metal construite pe pivoti din fibra de sticla. Toate operatiunile se realizeaza cu succes in cabinetul medicului stomatolog cu competenta si master in implantologie orala.

Infiintata in Craiova, compania Medicinetic ofera clientilor sai servicii de medicina generala, sportiva si dentara. Programele si serviciile oferite de specialistii Medicinetic sunt realizate in scopul de a oferi clientilor o perspectiva asupra starii generale de sanatate pe care o au si in plus o alternativa de tratament si prevenire a bolilor. De exemplu, medicina sportiva are ca scop evaluarea efectelor pe care le are sportul sau lipsa de antrenament asupra organismului, imbunatatirea performantelor sportive, introducerea unor activitati care sa imbuntateasca starea de bine a pacientilor si prevenirea efectelor obezitatii si imbatranirii. Firma a devenit un aliat de incredere in lupta cu bolile moderne prin programele de medicina sportiva, kinetoterapie si prin integrarea cabinetului stomatologic infiintat in 2004.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Medicinetic si in special despre implantologie dentara acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Implantul dentar reprezinta singura posibilitate de ancorare a unor lucrari protetice fixe, reusind sa ofere un stil de viata normal. Beneficiaza de serviciile profesioniste de implantologie dentara oferite de Medicinetic ca sa poti zambi din tot sufletul.

Datele de contact ale firmei Medicinetic

Adresa firmei: Str. Corneliu Coposu, Nr. 103, Craiova

Telefon: 0251 310 131

Email: office@medicinetic.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.