Medinet Hygiene Consulting Arad – servicii DDD de top!

Ai nevoie de servicii diverse de curatenie, realizate de profesionisti in domeniu, cu aparatura performanta si cele mai bune materiale?

Nu stii la cine se apelezi pentru deratizare ori dezinfectie?

Vrei sa scapi rapid si eficient de daunatori?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Medinet Hygiene Consulting din Arad!

Cu experienta in domeniu, firma aradeana are pentru tine diverse solutii pentru curatenia spatiilor administrative si a halelor industriale, dar si in domeniul deratizarii, dezinsectiei dezinfectiei.

Serviciile companiei se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice, echipele de specialisti ale Medinet Hygiene Consulting lucrand doar cu utilaje si aparatura performanta, de ultima generatie.medinet

Apeland la firma aradeana ai garantia unor servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie (servicii DDD) de calitate, profesionistii Medinet Hygiene Consulting avand mereu solutii profesionale, la cel mai bun raport calitate/pret.

Fiecare solicitare este tratata cu maxima responsabilitate, realizandu-se un plan de igienizare profesionist, care respecta intotdeauna normele si procedurile in domeniu.

 Nu conteaza locatia in care ai nevoie de ajutor, nu conteaza cat de mare este problema ta!

Medinet Hygiene Consulting este specialistul mereu gata sa se ajute, in orice imprejurare.

Dezinsectia, combaterea insectelor ce transmit boli infectocontagioase si parazitare la om si animale, este una dintre activitatile de baza ale companiei aradene, care are pentru clientii sai un pachet complet de servicii ce include proceduri de lucru personalizate pentru fiecare proiect in parte, pe categorii de servicii prestate.

Medinet Hygiene Consulting are in dotare aparatura de performanta,  atomizoare dar si nebulizatoare de ceata calda, personalul companiei fiind bine pregatit si instruit, cu operatori DDD calificati conform standardelor.

Toate produsele folosite in exercitarea serviciilor DDD sunt avizate de Ministerul Sanatatii, acestea regasindu-se si in registrul national al produselor biocide.

Medinet Hygiene Consulting are Autorizatia Sanitara de depozitare a substantelor biocide emisa de ASP, dar si inregistrarea sanitar-veterinara de prestare dezinsectie-dezinfectie-deratizare la terti, emisa de DSVSA.medinet 1

Firma are incluse in oferta sa si serviciile profesionale de dezinfectie, prin care numarul germenilor dintr-o locatie se distrug in proportie de 99-99,9% .

Dezinfectia poate fi atat profilactica (se realizeaza pentru distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni), fie de necesitate (pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la eliminarea focarului).

Iar pentru cei care au nevoie de servicii special de deratizare, Medinet Hygiene Consulting detine tehnici moderne de combaterea rozatoarelor dintr-o locatie, numarul acestora fiind redus substantial prin intermediul substantelor chimice.

Deratizarea este foarte importanta, atat soarecii cat si sobolani fiind adevarate ‘rezervoare’ de infectie ce pot raspandi diferite boli, acestea producand in acelasi timp pagube insemnate prin consumul de produse agroalimentare ori furaje.

Pentru servicii profesionale de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, alege specialistul de care ai nevoie!

Medinet Hygiene Consulting Arad – servicii DDD de top!

Contact:

Judeţ: Arad
Localitate: Arad
Adresa: Str. Ilie Maduta Blc. 327 Sc. A ap.1
Telefon: 0357 424 724
Fax: 0257 262 611

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.