Mega Mall – Singurul Mall Din Romania Iluminat Integral cu Leduri de la Firma Solar Watts

Mega Mall, noul mall din cartierul bucurestean Pantelimon, a strans mii de vizitatori curiosi in ziua inaugurarii pe 14 Mai. Uriasa constructie este unica in Romania prin faptul ca este iluminata integral cu leduri si asta dtorita firmei Solar Watts.

Compania Solar Watts este o companie infiintata in anul 2009 care produce si importa peste 1800 de modele de corpuri de iluminat cu led, care pot sa reduca factura de energie electrica cu pana la 80%. Aceasta companie promoveaza protejarea mediului inconjurator prin furnizarea clientilor cu produse de inalta calitate.

Corpuri de iluminat cu LED de la Solar Watts

Toate corpurile de iluminat cu led din incinta Mega Mall sunt custom-made, conform cerintelor pretentioase ale arhitectilor de la Nepi si Epstein. Corpurile de iluminat produse special pentru Mega Mall sunt unice nu numai in Romania, ci in Europa. In locul trapei de acces, de vizitare din tavan, este un corp de iluminat  ultraslim cu led.

luminatul eficient este una dintre cele mai importante solutii in ceea ce priveste implementarea de masuri de crestere a eficientei energetice, o parte integranta a urmatoarei etape in strategia energetica a Romaniei. Iluminarea Mega Mall-ului este un prim pas in protejarea mediului inconjurator si in utilizarea cu masura a energiei electrice.

De ce LED-uri?

Daca pana nu de mult timp, tehnologia led era o metoda de iluminat necunoscuta de multi dintre consumatorii de energie electrica, astazi, corpurile de iluminat cu LED sunt din ce in ce mai folosite. LED-ul are o serie de avantaje pe care nici un alt astfel de suport de iluminare traditional nu le are. Una dintre cele mai populare mijloace de iluminat pe baza de led este spotul cu led, ce ofera o lumina optima si placuta, un design elegant si discret, nu are emisii de raze UV si infrarosii si deci nu produce caldura.

Iluminarea moderna presupune cu totul altceva decat ce a insemnat pana acum. Toata lumea care doreste sa tina pasul cu tehnologia si care isi doreste sa fie in pas cu tendintele legate de beneficiile eco ce ni se ofera ar trebui sa isi indrepte atentia catre noile revolutii pe piata produselor pentru iluminat, dar mai ales catre tipurile energie care pot fi mult mai economice si mai putin costisitoare decat metodele traditionale.

Toate corpurile de iluminat amplasate in Mega Mall au fost create cu un singur scop. Acela de la crea un spatiu placut, in care oamenii sa-si poata petrece timpul impreuna. Lumina este foarte importanta intr-un astfel de centru comercial si fiecare corp de iluminat are un scop bine stabilit.

Cu toate ca atunci cand vizitam un mall nu dam foarte multa importanta sistemului de iluminat, este bines a tinem minte ca pentru a obtine lumina perfecta intr-o astfel de cladire este nevoie de multa munca, coordonare si o firma profesionista. O astfel de companie este Solar Watts care a reusit sa respecte cerintele pretentioase ale arhitectilor, contribuind la succesul inaugurarii Mega Mall-ului.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.