Memorii pe perete

amenajari-interioare

Poate că ați văzut în filmele americane cum pereții sunt decorați cu ajutorul fotografiilor de familie care pe măsură ce urci pe scări către dormitoare spun o întreagă poveste. Ei bine, acest stil de amenajări interioare îl putem adopta și noi, mai ales dacă știm despre noi că suntem genul acela mai familist și că pentru noi cel mai important lucru este acela să ne petrecem cât mai mult timp cu familia.

Desigur, acest tip de amenajări interioare presupune utilizarea unui număr cât mai mare de fotografii și cel mai important este ca ele să fie reușite. Trebuie desigur să fiți sigur despre pozele pe care alegeți să le folosiți în amenajarea interiorului cu acestea pentru că altfel nu veți reuși altceva decât să ruinați finisajul.

În principiu există două modalități pentru a vă atârna fotografiile pe perete: cea cu bandă adezivă sau prinderea lor cu cuie. În cazul metodei din urmă, dacă după o anumită vreme considerați că nu vă mai place acest stil de amenajări interioare și vă decideți să le scoateți atunci trebuie să luați în calcul toate acele găuri inestetice care vor rămâne în urma lor.

În general este bine ca înainte să vă decideți asupra forografiilor pe care le veți utiliza că veți găsi rame pentru fotografii care să se preteze la întregul design din camera respectivă. Cele mai utilizate fotografii în acest tip de amenajare a interioarelor sunt cele alb negru, întrucât vor da un aer retro. Puteți utiliza rame pentru fotografii de orice mărime, culoare sau model singurul lucru care este important este ca acestea să se completeze una pe cealaltă pentru că în caz contrar nu veți reuși să obțineți decât un morman de fotografii puse în rame fistichii și astfel să nu vă mai placă acest stil de amenajări interioare și să vreți să renunțați. Dar oare se merită să renunți după ce ai stat ore în șir cu mormanul de fotografii în brațe și să le alegi pe cele mai potrivite sau după ce ai investit bani în atâtea rame diverse? Ei bine, nu. De aceea este foarte important să știi de la bun început dacă chiar vrei un asemenea stil de amenajări interioare sau este doar o idee de moment.

Revenind asupra ramelor pentru fotografii care pot fi utilizate în acest stil de amenajări interioare, unele dintre cele mai populare sunt ramele foro antichizate sau vintage indiferent dacă sunt recondiționate sau nu.

Poate că aveți impresia că acest stil de amenajări interioare se potrivește mai mult casei bunicilor dar să știți că nu este așa. Dacă acorzi un pic de atenție și te mai inspiri puțin din reviste de amenajări interioare sau site-uri de profil, ai să vezi că dacă respecți anumite sugestii vei da locuinței tale acel aer de familist dar nu din categoria aceea de familiști convinși ci acela cu aerul unui om modern, care și-a amenajat locuința cu stil și căruia i se pare foarte importantă familia.

Iar pentru a vă asigura că veți utiliza aceste rame cu fotografii pentru a crea un stil de amenajări interioare cu adevărat modern, puteți încorpora litere volumetrice care constituie un adevărat element de surpriză acestui tip de amenajări interioare de la www.Logosidesigninterior.ro . Și, de ce nu, aceste litere volumetrice, pot reprezenta inițiala numelui vostru de familie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.