Merita Bio – sanatate la cutie!

Tii la sanatatea ta si vrei sa ii oferi corpului tau doar tot ce e mai bun?

Te-ai decis sa consumi numai produse naturale, de calitate superioara, fabricate de specialisti in domeniu?

Stii care sunt toate beneficiile consumului de sucuri de mere bio?

In acest caz alege produsele marca Merita Bio, proprietatea companiei oradene Agromec Cheresig!

meritaRealizat in conditii deosebite, folosind doar mere bio culese din livada proprie Cheresig – Bihor ce sunt sortate cu maxima atentie de catre personalul bine pregatit in domeniu, sucul natural de mere Merita Bio este imbuteliat in conditii de maxima siguranta si igiena, el fiind comercializat la cele mai mici preturi de pe piata.

Vrei sa iti mentii sanatatea? Vrei sa fii mereu in forma? Ai nevoie de energie si vitalitate? Atunci consuma regulat sucul de mere natural Merita Bio.

“Sanatate la cutie”, sucul de mere Merita Bio este tot ceea ce ai nevoie pentru a te mentine in forma, pentru a avea energie si chef de viata in orice moment al zilei.

Sucul de mere Merita Bio este produs si imbuteliat la standarde europene, acesta fiind 100 % natural, merele fiind recoltate din livada proprie a producatorului. In plus, merele sunt atent selectionate si prelucrate, pentru ca sucul obtinut din acestea sa fie de cea mai buna calitate.

Calitatea este tot ceea ce conteaza pentru conducerea companiei oradene, motiv pentru care se acorda o atentie deosebita atat procesului de fabricatie si de selectare, cat si imbutelierii si ambalarii sucului de mere Merita Bio.

Ti-am spus ca merele cultivate in livezile proprii ale firmei Agromec Cheresig din Oradea nu sunt tratate deloc chimic?

Ce poate fi mai perfect pentru sanatatea ta decat un pahar de suc de mere Merita Bior, 100% bio?merita 1

Toate merele utilizate pentru producerea sucului Merita Bio sunt proaspat culese  din livada proprie din Cheresig (Bihor), ele fiind sortate cu mare grija de personalul specializat al firmei.

Fructele care nu corespund standardelor de calitate impuse sunt pastrate separat si vandute micilor gospodari din zona, care le folosesc pentru a produce renumita palinca de mere din Bihor.

Dupa procesul de sortare, merele sunt atent spalate si introduse in aparatul de ultima generatie pentru taiere, unde sunt presate si imbuteliate in mod aseptic.

Pentru ambalare, firma Agromec Cheresig din Oradea foloseste sistemul Bag – in Box, inventat in SUA, procedeul fiind alternativa moderna si ecologica la sistemele clasice de ambalare, gen sticla sau PET.

Utilizand acest tip de sistem de ambalare se evita aparitia fenomenului oxidarii, cutia este 100% reciclabila, iar punga se comprima pe masura consumului sucului de mere, acesta mentinandu-se astfel proaspat intre patru si sase saptamani de la desigilare.

De ce sucul de mere Merita Bio?

  • Produsul nu contine conservanti, coloranti sau amelioratori de gust
  • Sucul nu contine nici zahar nici alti indulcitori
  • Produsul este valabil un an de la imbuteliere si o luna de zile de la deschidere, datorita ambalajului aseptic Bag-in-Box
  • Fiind 100% bio, sucul de mere reprezinta o importanta sursa de sanatate si vitalitate pentru organism.
  • Sucul are un gust special, dulce-acrisor, fiind ideal de consumat in orice moment al zilei, cu orice ocazie
  • Produsul nu contine apa, el scade nivelul colesterolului, are proprietati antivirale si detoxifica organismul

Pentru sanatate, vitalitate si energie in orice moment al zilei, consuma doar produse naturale, garantate de un lider in domeniu!

Merita Bio – sanatate la cutie!

Contact:

Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: Cheresig   nr. 445A
Telefon: 0728.302.975
0259.351.394

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.