Metal Store Group iti transforma masina

Metal Store Group iti transforma masinaEsti in cautarea unei firme pentru a monta un bullbar masinii tale si nu stii la cine sa apelezi? Firma Metal Store Group din Bacau iti ofera o gama diversificata de bullbar-uri personalizate in functie de tipul si modelul masinii tale. Experienta indelungata in acest domeniu ii recomanda cu tarie.

Ce este bullbar-ul?

Bullbar-ul este un sistem de protectie foarte eficient si ofera siguranta masinii, dar si pasagerilor. El poate fi confectionat din inox, dar si din policarbonat turnat sau materiale pe baza de polietilena.Pentru o protectie imbunatatita a partii frontale a masinii este recomandata montarea unui bullbar din otel sau aluminiu. Acest accesoriu, pe langa functia de protectie mecanica pe care o ofera din plin, mai are si o functie decorativa, oferind masinii tale un aspect razboinic, puternic masculinizat.

Daca in trecut masinile de teren erau considerate masini periculoase pentru pietoni, acum nu mai este cazul. A fost conceput un bullbar, prevazut cu un dispozitiv conceput sa protejeze pietonii in cazul unor accidente rutiere. Este foarte bine stiut faptul ca una dintre marile probleme ale SUV-urilor a fost deficienta in ceea ce priveste protectia pietonilor.

Cercetarile in domeniul securitatii pietonilor au reusit insa sa contracareze aceasta problema prin dezvoltarea unui bullbar din plastic care este conceput sa-i protejeze de eventualele accidentari.

Noul bull-bar este creat pentru a micsora impactul pietonilor de capota sau grila frontala. Acest sistem este disponibil pentru SUV-uri, fiind conceput special pentru acest tip de masini – considerate unele dintre cele mai dure in ceea ce priveste protectia pietonilor. Inca un avantaj al produsului este faptul ca poate fi folosit si la vehiculele care se afla deja in circulatie. Deci, bullbar-ul are, pe langa un element decorativ care adaugat masinii tale o face sa arate cu totul altfel, si un rol de protectie in caz de impact, mai ales la masinile celor pasionati de off-road. Aceste masini prin faptul ca parcurg drumuri deosebit de grele si in conditii vitrege sunt predispuse mult mai mult la accidente usoare. Tocmai acest bullbar le face sa nu fie fragile si sa reduca considerabil urmarile acestor lovituri.

Noile materiale speciale din care se confectioneaza aceste accesorii vin sa protejeze pietonii fara a modifica substantial estetica si aspectul deosebit al masinilor echipate cu bullbar.

Specialistii firmei bacauane Metal Store Grup din Bacau te pot consilia in alegerea modelului potrivit de bullbar. Daca doresti sa iti personalizezi masina si sa te simti in siguranta, specialistii Metal Store Grup din Bacau te vor ajuta in montarea accesoriului dorit de tine.

Experienta indelungata acumulata de aceasta firma ii recomanda cu prisosinta pentru a fi firma aleasa de tine pentru montarea accesoriului atat de mult dorit de tine. In final, masina nu Metal Store Group iti transforma masina1va arata altfel, ci se va transforma complet. Specialistii acestei firme vor face din masina ta din una obisnuita una puternic individualizata in care aspectul va fi determinant. Acest aspect va fi schimbat din bland in puternic datorita bullbar-ului montat pe ea. Colaborarea ta cu aceasta firma nu poate fi decat una incununata de succes.

Daca ai nevoie de un bullbar pentru masina ta, ia legatura cu firma Metal Store Group. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0744.335.3513.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre porti si garduri din fier forjat.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.