Metamob – profesionistul de care ai intotdeauna nevoie!

Ai nevoie de diverse solutii si idei profesionale in domeniul sculelor de prelucrare a lemnului?

Nu stii de unde poti achizitiona diferite panze cu dinti vario-stelitati, panze cu dinti turtiti sau panze cu dinti ceaprazuiti prin indoire?

Iti trebuie o panza panglica cu dinti stelati, panze panglica tamplaresti, panze panglica pentru fierastraie mobile sau panze speciale pentru gater?

Compania Metamob din Satu Mare este in acest caz partenerul ideal de care ai nevoie!metamob

Cu 20 de ani de experienta pe piata romaneasca a sculelor destinate prelucrarii lemnului, Metamob Satu Mare este un nume recunoscut in domeniu, ea oferindu-le tuturor clientilor si partenerilor sai de afaceri produse de calitate superioara, la cele mai mici preturi.

Metamob Satu Mare este compania in cadrul careia vei gasi specialistii mereu gata sa iti ofere solutii complete si inovatoare in domeniul sculelor de prelucrare a lemnului, special concepute pentru nevoile tale.

Despre calitatea produselor si serviciilor pe care firma Metamob din Satu Mare a reusit sa le ofere de-a lungul anilor tuturor clientilor si partenerilor sai de afaceri vorbeste de la sine recunoasterea pe plan national si international de care compania se bucura, ea primind titlul de cel mai bun furnizor de scule in anul 2013. Titlul i-a fost conferit de revista de specialitate Holzkurier din Austria, premiul fiind acordat pentru prima oara unei firme romanesti.

Oferta companiei Metamob din Satu Mare include si cunoscutele panze panglica cu dinti stelati pentru debitat busteni.

Special destinate ferastraielor panglica grele, produsele comercializate de catre compania Metamob sunt profesionale, verticale sau orizontale, acestea putand fi utilizate solitar sau in linii tehnologice complexe, pentru debitarea bustenilor grosi in prisme, cherestea ori semifabricate.

Dimensiunile panzelor panglica de debitat busteni se aleg tinandu-se cont de caracteristicile utilajului din dotare, produsele comercializate de compania Metamob din Satu Mare respectand intotdeauna toate specificatiile prevazute in comanda.

In functie de esenta lemnului debitat si a masinii de ascutit din dotare poti alege din oferta firmei Metamob panze panglica cu forme diferite ale profilului dintelui ori a pasului acestuia.

Apeleaza cu incredere la compania Metamob, locul in care vei gasi cu siguranta orice produs cauti. Panzele panglica cu dinti stelati pentru debitat busteni sunt sudate la dimensiune si tensionate, ele fiind pregatite pentru taiere, ceaprazuite si ascutite pentru esenta de lemn pe care intentionezi sa o prelucrezi.

La cererea clientilor, firma Metamob din Satu Mare executa panze diverse panze:metamob 1

  • Simplu danturate – modele diferite, respectiv cu ceapraz prin indoire, cu ceapraz prin turtire, cu dinti stelitati, cu dinti vario stelitati, cu dinti stelitati cu profil de iarna sau cu dinti stelitati D2
  • Dublu danturate – cu ceapraz prin indoire, cu ceapraz prin turtire, cu dinti stelati ori cu dinti stelati D2

Panzele ferastrau panglica pentru debitat busteni cu dinti stelitati sunt produse care, pe varful dintilor, au aplicat un aliaj special denumit stelit, pe baza de cobalt, ce le confera produselor rezistenta marita la uzura. Astfel de panze sunt ideale:

  • cand vrei sa cresti timpul de taiere al panzei intre doua ascutiri
  • cand te intereseaza in mod deosebit calitatea (rugozitatea) suprafetei de cherestea rezultata
  • cand debitezi esente de lemn tari
  • daca vrei ca pierderea in rumegus sa fie cat mai mica
  • daca lucrezi cu lemn inghetat

Metamob executa la comanda orice model de panza panglica cu dinti stelati, produsele putand fi reascutite de 8 – 20 ori, dupa care se impune o noua stelitare. Numarul de reascutiri depinde de conditiile de taiere, de cat sunt de curati bustenii, dar si de numarul de ore de functionare intre doua ascutiri.

Pentru produse performante, ideale pentru afacerea si proiectele tale, alege din oferta companiei Metamob din Satu Mare!

Metamob – profesionistul de care ai intotdeauna nevoie!

Contact:

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.