Mico Promotion – “Best Promotionals”

Cauti cele mai bine realizate trofee si cupe metalice personalizate?

Ai nevoie de snururi tip lanyards, ecusoane, produse auto moto, seturi diverse, rame digitale sau produse ceramice ?

Iti trebuie diferite placute metalice tip dog tag, produse religioase, produse sportive, estivale sau de igiena personala ?

Nu stii la cine sa apelezi pentru memorii USB Office sau office Mouse wireless, cu design-uri speciale ?

Arunci arunca o privire pe oferta companiei Mico Promotion din Oradea, un lider in domeniul articolelor promotionale personalizate !

Cu experienta pe piata de profil, firma Mico Promotion este in masura sa iti ofere numeroase produse promotionale de calitate superioara, la cele mai mici preturi de pe piata.Mico

Apeland la serviciile pe care Mico Promotion ti le pune la dispozitie ai garantia unor produse realizate in timp scurt, de adevaratii profesionisti in domeniu, care respecta intocmai indicatiile si sugestiile venite din partea tuturor clientilor.

Oferta Mico Promotion din Oradea este impresionanta, firma avand in portofoliul peste 4000 de produse realizate din materiale de calitate superioara, cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Mico Promotion “Best Promotionals” este compania ce iti sta mereu la dispozitie, oferindu-ti cele mai speciale materiale promotionale, la preturi fara concurenta pe piata romaneasca.

De ce sa nu alegi sa-ti faci o imagine pe masura afacerii tale ?

De ce sa nu le oferi partenerilor, colaboratorilor si potentialilor tai clienti cele mai bune materiale promotionale ?

mico 1Apeland la colaborarea cu compania Mico Promotion – “Best Promotionals” ai garantia ca vei beneficia de produse promotionale de top, indiferent ca iti doresti insigne sau medalii, bratari siliconate sau snururi de tip lanyards, placute militare metalice tip dog tag sau brelocuri din PVC, trofee sau medalii.

Intr-o gama variata de modele, de diferite dimensiuni, colorate divers si prelucrate special, toate promotionale purtand amprenta Mico Promotion se remarca prin design-ul deosebit si calitatea executiei.

Mico Promotion este compania care tine mereu pasul cu moda, produsele sale fiind permanent modificate si imbunatatite permanent, in functie de tendintele in continua schimbare.

Daca nu esti hotarat, daca nu stii sa alegi din multitudinea de produse puse la dispozitia ta, tot Mico Promotion – “Best Promotionals” este cea care iti da o mana de ajutor !

Specialistii firmei sunt mereu la dispozitia ta oferindu-ti atat consultanta de specialitate cat si solutii diverse, adaptate nevoilor si exigentelor tale.

In oferta Mico Promotion gasesti si numeroase modele de trofee personalizate, special concepute si realizate pentru a satisface pe deplin toate gusturile si exigentele.mico 2

Adaptate in functie de situatii si ocazii, trofeele personalizate au dimensiuni si forme diferite, astfel ca este imposibil sa nu gasesti ceva exact pe gustul tau.

Realizate pe suporturi diferite, sflefuite si fatetate in forme complexe, trofeele pot fi gravate, in functie de preferinte.

Montate sau nu pe socluri, de nunate si grosimi diferite, trofeele aflate in oferta companiei Mico Promotion sunt executate din sticla standard, din acril, din sticla de Murano, gravate sau nu prin metoda laser 3D, la alegerea clientilor.

De ce sa alegi produse de serie, cand poti avea produse unicat, realizate de adevaratii profesionisti in domeniu ?

De ce sa nu preferi ineditul, mai ales cand vrei sa rasplatesti eforturile cuiva ?

Alege calitatea pe care ti-o garanteaza un lider in domeniu, alege colaborarea cu compania Mico Promotion, specialistul produselor personalizate!

Contact:

Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: B-dul Dacia, Nr. 36
Telefon: 0722 339 839

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.