Micro Mapper-Baze de date GIS. Tot ceea ce trebuie sa stii despre GIS

Tehnologia de astazi a inceput sa combine hartile clasice cu o grafica de calculator si baze de date sofisticate. Rezultatul? Sisteme de informare geografica de o precizie impecabila sau, pe scurt, GIS.

GIS este o abreviere de la Geographical Information System şi este o tehnologie bazată pe calculator pentru cartografierea şi analiza entităţilor de pe suprafaţa terestră.

Toate datele adunate, stocate într-o bază de date GIS, vin din diverse surse: date primite de la satelit, baze de date existente, arhive clasice etc. Rolul sistemului GIS este să pună aceste date împreuna într-un sistem de informaţii.

Pentru baze de date GIS, Micro Mapper iti sta la dispozitie. Societatea ofera servicii complete si personalizate ce constau in: analize GIS, analize de geomarketing, digitizare harti, geocodare si intocmire harti digitale.

Indiferent ca este vorba de planificarea rutelor sau a resurselor naturale, managementul afacerilor, ori depistarea zonelor de risc mare din punct de vedere seismic, analizele GIS se dovesesc deosebit de utile in diferite situatii si domenii de activitate. Prin implementarea serviciilor GIS se pot lua cele mai bune decizii, totul in pas cu cele mai noi tehnologii.

Baze de date GIS, doar prin Micro Mapper. Stocarea, prelucrarea si analiza datelor geografice, intr-o maniera computerizata

 

Ce este GIS?

Un sistem GIS poate fi descris ca sistem de gestiune a unei baze de date, care de regulă prezintă utilizatorului datele într-un mod interactiv grafic, care poate fi interogată şi analizată. Un GIS poate combina tipuri de hărţi şi le poate afişa în imagini realistice, tri-dimensionale, care prezintă infomaţia mult mai eficient şi către o mai larga audienţă decât hărţile tradiţionale, bidimensionale.

Din ce este alcatuit un GIS?

GIS are la baza date digitale, adica informatii geografice ce pot fi analizate prin intermediul calculatorului. Mai mult, GIS include echipamente de calcul sub forma unor computere pentru stocarea, afisarea si procesarea datelor. De asemenea, din sistemul GIS mai fac parte si programele de calculator care ruleaza pe echipamente de calcul si care permit lucrul cu datele digitale.

Ce poti realiza cu aplicatia GIS?

Avand la dispozitie baze de date GIS, poti crea harti 100% personalizate si pot efectua analize spatiale minutioase si exacte. Cu ajutorul sistemelor informatice geografice hartile devin inteligente. Adica pe baza hartilor si datelor spatiale se pot face planificari si simulari, astfel sa afli raspunsul inainte de a se produce evenimentul, astfel poti gasi raspunsuri la suprafete inundabile si pagubele, care se vor produce la o anumita viitura sau precipitatie, poti estima vanzarile unui nou magazin in functie de populatia rezidenta din jur. Cu un GIS mai obtii raspuns la intrebarile: Ce este aici/in acest teritoriu? Sau unde/in ce locatii gasesti obiectivul/fenomenul cautat.

Cum obtii accesul la baze de date GIS?

Pentru baze de date GIS sau pentru orice serviciu din acesta sfera, contacteaza Micro Mapper si bucura-te de cele mai Ddtaliate date si de o consultatie gratuita pentru nevoile tale in domeniun GIS. Micro Mapper dispune de toate resursele necesare, umane si materiale deopotriva, pentru oferirea unor servicii GIS de inalta precizie si corecte.

Serviciile Micro Mapper se adreseaza persoanelor juridice, in scopul obtinerii unui set complet de informatii de natura geografica, implicit al unui management eficient in afaceri.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.