Miere de manuka – calitate atestata

miere de manuka

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos, este dictonul care descrie starea de bine pe care multi dintre noi o cautam. Fie ca apelam la medicamente scumpe care promit sa ne ofere o ameliorare a afectiunii sau simptome, sau la remedii naturiste achizitionate din fel si fel de surse. Insa, de unde stim cum sa deosebim adevaratele produse naturiste, de cele mai putin naturiste. Plantum vine sa va explice in cadrul acestui articol cum puteti achizitiona miere de manuka dar si alte produse naturale, 100% sanatoase si mai ales, benefice pentru corp.

Factorul UMF prezent in mierea de manuka

In primul rand, ne vom axa asupra tipurilor de miere de manuka existente pe piata, acesta este considerat de foarte multi pasionati de medicina naturista, dar si de catre comunitatea stintiifica ca fiind cel mai bun antibiotic natural din lume. Asadar, este usor de inteles ca acest produs are o cerere deosebita. Pentru a putea alege tipul de miere de manuka de care aveti nevoie, ca si in cazul tuturor produselor medicale naturale, trebuie sa cunoasteti in mod corect efectul curativ pe care respectivul remediu natural il are. Astfel, pentru a lupta cu o raceala nu este necesar sa luati un remediu natural pentru ficat, sau care ajuta la echilibrarea nivelului de colesterol in sange.

Pentru o raceala mai agresiva sau o gripa, puteti ajuta organismul sa lupte cu microbii prin intermediul unei cure cu miere de manuka. Aceasta miere este de exemplu de diferite tipuri, sau mai bine spus, cu diferite valori ale puterii sale vindecatoare. Intr-unul din articolele recente am detaliat mai exact ce inseamna factorul UMF prezent doar la miere de manuka. In general, acest factor este cantitatea de Metilglioxal. Acesta este un derivat al fructozei dar si a altor elemente precum Fosfor si elemente organice. Prescurtat MG, acest element este cel care, alaturi de peroxidul de hidrogen si alte elemente non-peroxidice ofera proprietatile vindecatoare ale acestei mieri.

Va oferim produse naturale de cea mai buna calitate!

Pentru ca aceste elemente exista in cantitati mult mai mici la aproape orice alt tip de miere, dar si in alte produse alimentare, cum este cazul MG care poate fi regasit chiar si in… friptura facuta la gratar. Evident, in cantitati infime, dar, exista. Pentru ca un tratament cu miere de manuka sa aibe un efect perceptibil, trebuie sa va orientati catre o miere de manuka cu un factor UMF 10+ . Orice este sub acest prag are efecte curative, insa nu atat de eficiente impotriva infectiilor. Insa, puteti folosi si mierea care nu are un factor de minim 10, aceasta miere poate fi utilizata pentru a indulci in mod sanatos ceaiurile sau alte preparate alimentare dulci. Este o modalitate sanatoasa si benefica corpului de a inlocui zaharul.

Pe siteul nostru, www.plantum.ro veti putea gasi miere de manuka cu factor minim 10+ in diferite cantitati. Certificarea factorului UMF este una omologata, iar calitatea produselor este una garantata si atestata stiintific. Astfel, va asteptam sa va luati doza de sanatate pentru a avea un corp sanatos si o minte agera.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.