Mikary Cars-remorcari auto Brasov

tractari auto

Daca sunteti genul de om care doreste sa isi ia masuri de precautie si cautati o firma de remorcari auto Brasov sau, daca deja aveti o problema cu masina si iarasi, sunteti in cautare de servicii de remorcare, Mikary Cars-remorcari auto Brasov este exact ceea ce cautati.

Este important ca in agenda telefonului sa aveti un numar de contact a unei firme de tractari auto Brasov de incredere, care sa aiba preturi mici, sa ofere servicii de tractare non stop, sa execute remorcari dube, remorcari autoutilitare cu profesionalism si la preturi mici iar acea firma pe care o cautati este Mikary Cars-remorcari auto Brasov.

Despre Mikary  Cars- remorcari auto Brasov

Ceea ce trebuie sa stiti despre Mikary Cars-remorcari auto Brasov este faptul ca aceasta firma din Brasov are o lunga experienta in acest domeniu, ca lucreaza non stop, ca ofera preturi mici si ca este formata din profesionisti iar in ceea ce priveste echipamentele si auto platformele, numai de bine caci sunt la standarde europene.

Mikary Cars-remorcari auto Brasov ofera asistenta rutiera, tractari auto, tractari moto si atv uri dar si transport utilaje si materiale iar  toate aceste servicii sunt completate de ultimul lor serviciu, acela ce conta in posibilitatea de a lua o masina pe care sa o folositi pana in momentul in care masina voastra este reparata.

Mikary Cars-remorcari auto Brasov, preturi mici

Unul dintre principalele aspecte se refera la preturi iar in ceea ce priveste Mikary Cars-remorcari auto Brasov, preturile sunt accesibile tuturor. In ceea ce priveste tractarea auto in Brasov, pretul este de 80 de lei daca autoturismul are pana in 1500 de kg, 100 lei daca are pana in 2000 si 120 de lei daca autoturismul are in jur de 2500 de kg.

In afara Brasovului, Mikary Cars-remorcari auto Brasov ofera preturi mici pentru remorcari auto in raport cu calitatea serviciilor caci, tariful pe km oferit de Mikary Cars este de 1,4 lei si creste odata cu greutatea masinii, ajungand la 1,8 lei/km daca autovehiculul are o greutate de 2500 de kg.

Mikary Cars-remorcari auto Brasov ofera si tractari auto in afara tarii si iarasi, preturile sunt accesibile, incepand cu 0,35 euro/km.

Cu Mikary Cars-remorcari auto Brasov, aveti garantia faptului ca, indiferent de locatia voastra, veti beneficia de servicii de tractare auto si moto, remorcari dube in conditii de deplina siguranta la preturi mici si foarte avantajoase pentru voi.

Mikary Cars-remorcari auto Brasov de calitate

Pentru ca fiecare tractare auto sa fie in cele mai sigure conditii,  Mikary Cars-remorcari auto Brasov ofera numai servicii de calitate datorita faptului ca personalul este format din oameni competenti, profesionisti ce lucreza cu multa grija si cu multa seriozitate dar si gratie echipamentelor la standarde europene, precum platforme auto moderne ce asigura remorcare duba.

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor de remorcare auto, tractare atv si moto, transport utilaje, puteti accesa site ul www.tractariauto-brasov.ro pentru a vedea parerile clintilor dar si pentru a accesa datele de contact a firmei si pentru a vedea toate detaliile despre Mikary Cars-remorcari auto Brasov.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.