Milucon – Cand aveti nevoie de lucrari de hidroizolatii in Bucuresti!

hidroizolatii bucurestiIn cazul in care observati semne de patrundere a apei in instalatiile din casa, atunci ar fi o idee buna sa faceti o inspectie de rutina a cladirii. Este foarte important sa preveniti infiltrarea apei, deoarece aceasta poate deteriora si slabi integritatea unei instalatii. Daunele provocate de apa ameninta siguranta si sanatatea locuitorilor, de aceea este nevoie de hidroizolatii.

Cel mai important este sa angajati un specialist care sa va faca inspectia. Exista semne de infiltratii ale apei pe care doar un ochi format le poate vedea. Printre cele mai comune semne pe care si dumneavoastra le puteti observa se numara: umiditatea, ziduri si podele umede, aparitia mucegaiului si al ciupercilor. Locul unde apar aceste semne este de obicei cel cu probleme.

Daca aveti astfel de probleme si sunteti din Bucuresti, compania Milucon va poate satisface necesitatile care vizeaza acest tip de servicii si nu numai. Lucrarile de hidroizolatii ale firmei din capitala sunt diversificate, plecand de la hidroizolatii ale piscinei, hidroizolatii ale subsolului, hidroizolatii ale teraselor blocurilor, hidroizolatii ale rezervoarelor de apa, hidroizolatii ale parcarilor subterane etc. Pentru aceste lucrari puteti sa va bazati pe echipa profesionista a companiei. Pe langa aceste servicii, firma va mai pune la dispozitie si servicii de igienizare si cosmetizare a suprafetelor, servicii de indepartare a apei, a mucegaiului si a umezelii.

Revenind la hidroizolatiile blocurilor, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt un subiect de luat in considerare nu doar la construire, ci si la renovare. Sistemul de hidroizolatii actioneaza ca o bariera care protejeaza cladirea de umiditate si efectele sale negative. Impermeabilizarea corespunzatoare asigura starea buna a cladirii si a echipamentelor instalate in ea. Exista cazuri cand impermeabilizarea unei instalatii se face dupa situatii de urgenta, cum ar fi incendii, inundatii si alte dezastre majore. Exista mai multe moduri prin care apa poate intra in cladire.

Gratie serviciilor de hidroizolatii oferite de compania Milucon, blocul dumneavoastra va fi protejat impotriva conditiilor meteo nefavorabile. Firma din capitala foloseste doar materialele de calitate pentru ca rezultatul final sa se plieze intocmai pe asteptarile clientilor. O hidroizolare va proteja impotriva igrasiei, mucegaiului, coroziunii armaturilor din beton, degradarilor etc.

In ceea ce priveste materialele folosite pentru izolare, firma utilizeaza doar produse si materiale de calitate, astfel incat efectul sa fie unul de durata. Solutiile pe care specialistii companiei le pun in practica sunt cele adecvate si cele care se pliaza pe cazuri particulare, in functie de lucrarea pentru care au fost solicitati. Dintre aceste materiale, cele mai importante si cu efect pozitiv sunt membranele bituminoase. Acestea sunt materiale compozite, obtinute prin combinarea a doua elemente principale: mixtura bituminoasa (pe baza de bitum modificat cu polimeri termoplastici) si suportul (armatura, o tesatura din diverse materiale).

Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizanta, in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara. Bitumul din compozitia membranelor este modificat cu polimeri pentru a corecta caracteristicile nedorite. Suprafata pe care se aplica izolatia trebuie sa fie in prealabil curatata de eventualele impuritati, cum ar fi: praful, stratul deteriorat, uleiul, urmele de apa etc, iar timpul pentru efectuarea lucrarii sa fie favorabil (temperatura de +5°C si umiditate de maximum 80%).

Hidroizolarea este un proces pe care specialistii Milucon il realizeaza la cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca lucrarea propriu-zisa sa aiba o durata mare de viata.

Date de contact:

Str. Drumul Taberei, nr. 87 A, Bucuresti

Telefon: 0766 526 542/ 0766 419 049

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.