Milucon- expertul tau in hidroizolatii!

miluconSocietatea Milucon din Bucuresti are ca principal domeniu de activitate efectuarea hidroizolatiilor pentru orice tip de constructii, fie acestea subterane sau supraterane, cu scopul de a le mari durata de viata si de a imbunatati calitatea vietii. Fie ca este vorba despre statii de metrou, spatii pentru centrale hidroelectrice, galerii, tuneluri, fundatii, subsoluri, rezervoare de lichide, statii de pompare, bazine, acoperisuri, terase, blocuri, expertii companiei noastre sunt gata sa intervina si sa efectueze cele mai bune si mai efciente lucrari de hidroizolatii.

Apa, indiferent de natura ei (apa freatica, puviala) are o actiune negativa asupra constructiilor, de aceea operatiunea de impermeabilizare trebuie sa fie efectuata in mod obligatoriu daca nu se doreste aparitia unor consecinte nefaste atat pentru constructiile in sine, cat si pentru sanatatea locuitorilor: aparitia igrasiei si a mucegaiului, coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate in beton ce poate conduce la reducerea pana la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului atacat, scaderea duratei de viata a constructiilor respective, la degradarea acestora din cauza ciclurilor de inghet-dezghet, la modificarea caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor, la reducerea capacitatii de izolare termica, s.a.

Calitatea lucrarilor de hidroizolatii blocuri, dar si a celorlalte tipuri de impermeabilizari, realizate de catre expertii societatii Milucon din Bucuresti, este data atat de experienta acestora acumulata in decursul activitatii lor in acest domeniu, de profesionalismul cu care opereaza acestia, cat si de materialele de calitate si eficiente si de echipamentele performante pe care le folosesc. Membranele pentru hidroizolatii pe care le utilizam in acest proces sunt achizitionate de la producatori de renume, acestea fiind insotite de certificate de calitate si de garantie, de declaratii de conformitate.

In functie de situatie, expertii nostri vor tine cont de analize hidrologice, geotehnice sau chimice, astfel incat solutiile oferite sa fie cele potrivite care sa corespunda cerintelor specifice si sa asigure obtinerea unui rezultat de exceptie, cu o durabilitate mare in timp.

Procesul de hidroizolare al blocurilor este unul dintre cele mai importante etape pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand cladesti sau renovezi astfel de constructii. Lucru pe care nu si-l doreste nimeni este ca respectiva constructie sa devina nesigura, iar peretii sa fie impanziti de pete de apa, igrasie sau mai rau, capacitatea de izolare sa se diminueze. Infiltratiile de apa (sub forma de lichid sau vapori) atrag costuri majore pentru reparatii si pot scadea substantial valoarea locuintei. Aceste situatii pot fi evitate insa, daca apelati la ajutorul specialistilor care activeaza in cadrul societatii Milucon din Bucuresti. Asadar, lucrarile de hidroizolatii blocuri sau ale altor tipuri de constructii, trebuie sa fie privite ca pe niste solutii pe termen lung care protejeaza atat strucura de rezistenta a cladirilor, cat si sanatatea locuitorilor.

Expertii in hidroizolare ai companiei Milucon iti recomanda ca de fiecare data cand ai in plan noi proiecte de constructii sau renovare, sa nu uiti sa incluzi in bugetul tau si lucrarile de impermeabilizare oferite de catre acestia la un raport excelent calitate-pret. Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi. Vei primi un raspuns prompt si solutii optime, customizate care sa corespunda necesitatilor tale. Te asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.