Mim Dragon: Litere volumetrice din polistiren, pentru promovarea de care aveti nevoie

Revigorarea afacerii dumneavoastra precum si imbunatatirea cifrei de afaceri poate fi obtinuta prin intermediul unei promovari intense, realizate in urma unui plan de publicitate bine pus la punct de catre personal profesionist cu vasta experienta in domeniul marketingului. Metodele prin care se poate realiza aceasta publicitate sunt diverse, fiecare intreprinzator putand opta atat pentru solutii simple, ieftine precum pliante publicitare sau litere volumetrice, cat si pentru strategii complexe, costisitoare ce pot include promovare online, amplasare de panouri publicitare, etc. Indiferent de solutia aleasa, trebuie insa sa va asigurati ca impactul asupra potentialilor clienti este unul crescut si ca investitia facuta se va amortiza prin cresterea rapida a portofoliului de clienti.

Dupa cum am mentionat in randurile de mai sus, o metoda simpla, usor de aplicat si ieftina in promovarea afacerii dumneavoastra este reprezentata de utilizarea literelor volumetrice. Acestea pot fi utilizate pentru a scoate in evidenta logo-ul companiei, pentru a face cunoscute oferte speciale sau pentru a promova imaginea companiei a carei activitate o administrati. Literele volumetrice au un impact mult mai mare spre deosebire de clasicele pliante publicitare, desii impreuna cu acestea reprezinta un mod rapid prin care puteti impresiona rapid trecatorii sau persoanlele ce pot fi interesate de ceea ce promovati.

Mim Dragon din Slatina poate fi ajutorul profesionist de care aveti nevoie, compania producand litere volumetrice din polistiren. Mim Dragon ofera asistenta tehnica de specialitate in realizarea unui plan de marketing adecvat fiecarei situatii in parte, firma dispunand de personal atestat si autorizat ce detine o vasta experienta in acest domeniu. Produsele pot fi realizate la comanda in functie de cerintele si exigentele viitorilor beneficiari, sau in urma crearii unui proiect de catre designerii Mim Dragon. In ambele cazuri clientii companiei vor fi tinuti la curent cu toate aspectele necesare unei colaborari de succes.

Calitate materialelor publicitare este ireprosabila, Mim Dragon detinand aparatura de ultima generatie ce executa in cele mai sigure conditii si in cel mai scurt timp posibil pana si cele mai complexe cereri. Literele volumetrice pot fi realizate din polistiren extrudat (structura fina – de 3 sau 5 cm) sau din polistiren expandat (structura mai granulata). Fata si lateralele literelor sunt realizate din plexigals / forex, se pot incriptiona cu autocolant, capacul din spate este realizat din dibond, contin suport din fier si pot fi accesorizate cu sisteme de iluminare diverse (LED-uri sau becuri originale). Iluminarea se poate realiza integral, in halo (sursa de lumina este amplasata in interiorul literei, luminand peretele suport) sau cu LED-uri.

Literele volumetrice din polistiren realizate de Mim Dragon pot fi executate la comanda, acestea oferind vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional. Daca si dumneavoastra doriti utilizarea unor astfel de materiale publicitare atunci va recomandam utilizarea datelor de contact de mai jos. Un reprezentant Mim Dragon o sa va stea la dispozitie cu asistenta tehnica de specialitate precum si cu alte informatii suplimentare legate de executia si montajul literelor volumetrice din polistiren.

Mim Dragon, date de contact:

Numele companiei: Mim Dragon SRL
Adresa: Strada Dealul Viilor nr 7
Localitate: Slatina
Judet: OLT
Mobil 1: 0723 982 975
Mobil 2: 0765 332 825
Tel/Fax: 0349 406 382
Email: office@mimdragon.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.