Miropa Arm – universul produselor performante in domeniul PSI !

Ai nevoie de stingatoare portabile sau de stingatoare transportabile ?

Cauti diverse accesorii de prevenire si stingere a incendiilor, hidranti sau picheti ?

Nu stii de unde sa achizitionezi diverse costume de protectie ori piese de schimb, la preturile cele mai bune ?

Apeleaza in acest caz la compania Miropa Arm din Lacram, Sebes !

Avand 11 ani de experienta in domeniul comercializarii produselor de prevenire si stingere a incendiilor, firma Miropa Arm iti ofera doar produse si accesorii de calitate superioara, garantate si cu o durata mare de viata.miropa

In plus, compania iti pune la dispozitie si servicii diverse precum service si reincarcare instinctoare cu diferite pulberi ACC 20, ABC 40, BC.

Miropa Arm iti pune la dispozitie diferite modele de stingatoare portabile si transportabile, dar si diverse accesorii PSI, precum racorduri, tevi de refulare, furtune de refulare, reductii, chei de racord si de hidranti- interiori, subterani si supraterani, ori portabili.

In oferta firmei Miropa Arm gasesti si dotari optionale ale pachetului PSI, cum ar fi reductie racord B-C, ranga PSI, dulap cu materiale, teava de refulare tip C, cheie racord ABC, stingatoare portative si carosabile, cu spuma aeromecanica, pulbere sau CO2, lada cu nisip sau cheie de hidrant.

Un loc aparte in oferta firmei Miropa Arm il ocupa stingatoarele portabile cu pulbere, acestea fiind de calitate superioara, rezistente si la cele mai mici preturi de pe piata.

Produsele sunt cele mai utilizate in domeniul PSI, fiind presurizate permanent. La acest gen de stingatoare agentul propulsor utilizat este azotul, element chimic ce prezinta stabilitate la variatiile de temperatura, fiind in acelasi timp si foarte ecologic.
Recipientii stingatoarelor comercilizate de Miropa Arm sunt confectionati din otel sau aluminiu, produsele fiind echipate cu robineti din alama cu parghie de declansare, dotati cu supapa de siguranta, cu arc pentru autodeclansare la 20-24 bari si inel de siguranta cu sigiliu.
miropa 1Furtunul de evacuare al unui stingator portabil cu pulbere este realizat din cauciuc cu intaritura textila stratificata si dotat cu duza din alama galvanizata, manometrul fiind de tip EBUR, de inalta precizie.
Pulberea utilizata in acest caz este fie de tip ABC fie de tip BC, fiind produsa in Anglia. In plus, pulberea nu este coroziva sau abraziva, fiind ecologica.
Stingatoarele din aceasta categorie sunt utilizate in special in cazul echipamentelor electrice aflate sub tensiune mai mica de 1000 V.

Alege cele mai bune produse de pe piata, alege din oferta completa a companiei Miropa Arm din Sebes !miropa 2

Alege stingatoarele portabile cu pulbere comercializate de Miropa Arm si vei avea garantia unor produse calitative, rezistente si durabile!

De ce sa nu alegi calitatea, cand preturile practicate sunt cele mai mici de pe piata ?

Miropa Arm – compania care iti garanteaza intotdeauna calitatea produselor comercializate, este acum la dispozitia ta !

Miropa Arm – universul produselor performante in domeniul PSI !

Contact:

Judeţ: Alba
Localitate: Sebeș
Adresa: Lancram, str. Veche, nr. 18
Telefon: 0740 094 321

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.