Mobila living la comanda? Tia Colors Design stie ce se poarta!

11015870_852051454840875_5012356993083468679_nDetaliile fac diferenta! Este valabil si in ceea ce priveste mobilierul pentru living. Preferi un mobilier modern cu linii drepte, simple si putine piese constructive, sau preferi un stil inspirat din romanele de epoca, luxuriant, cu broderii in lemn masiv? Indiferent de alegeri, Tia Colors Design iti sta la dispozitie cu serviciul mobila living la comanda.

Prin serviciul mobila living la comanda, Tia Colors Design aduce frumosul in caminul tau, mizand pe amenajari de bonton, culori expresive si forme rafinate. Pentru ca rezultatul sa fie demn de prima pagina a revistelor de specialitate, echipa Tia Colors Design utilizeaza doar materiale premium, disponibile intr-o paleta cormatica variata.

Cu Tia Colors Design ai o mobila la moda, confectionata impecabil, fie dupa schita propusa de tine, fie dupa imagina designerilor firmei. Poti opta pentru un mobilier la set sau pentru piese individuale! Si pentru ca este vorba despre un serviciu la comanda, afla ca dimensiunile se pot adapta, la fel si elementele de estetica.

Living-ul este spatiul de relaxare, de socializare. Propune-ti mai mult si, transforma spatiul in ¨vedeta¨ caminului!

Mobila living la comanda-Livingul, ¨vedeta¨ casei

Living-ul este asemeni unei ¨carti de vizita¨, motiv pentru care aspectul sau trebuie sa se ridice la nivelul familiei. Mai exact, mobila de living trebuie sa reprezinte familia, sa fie perfect functionala si dispusa intr-un mod armonios cu restul amenajarilor. Pare dificil? Daca studiezi trendurile in materie de mobilier si daca stii ce anume ti se potriveste, alegerea modelului este o nimica toata!

Cum arata mobila anului 2015?

Mobila anului 2015 este mobila care te reprezinta! In mare voga este atat mobilierul contemporan (caracterizat de linii simple si materiale precum PAL si MDF), cat si mobilierul clasic din lemn masiv, in nunate roscate, nature, albe sau negre.

In 2015 inca se mai poarta mobilierul si decoratiunile Glamour, adica, stilul exuberant in culori vibrante si stralucitoare de roz, mov, argintiu si auriu.

Un stil care atrage din ce in ce mai multi adepti este cel vintage. Inspirat din interioarele secolelor 18, 19 si 20, stilul vintage incanta prin culori pastelate si linii estetice de o calitate fara cusur. La fel de in voga este si stilul shabby chic, un stil ¨inflorat¨, feminin si vesel.

Cum pui in valoare mobila de living?

Mobila de living trebuie sa aiba ¨personalitate¨. Pentru ca fiecare componenta a mobilierului sa fie bine pusa in evidenta, poti opta pentru tablouri (multe tablouri) si poti merge pe ideea de rafturi suspendate individuale. Nu trebuie sa-ti lipseasca ramele foto si buchetele impresionante cu flori (naturale sau artificiale).

Tia Colors Design-Mobila living la comanda

Ai vazut un model de mobila intr-o revista si vrei ca livingul tau sa arate exact dupa schita? Vino cu fotografia la Tia Colors Design. Expertii in mobila living la comanda isi vor pune talentul si viziunea in practica, astfel ca rezultatul sa fie identic.

Cream mobila exclusivista, personalizata, in stiluri de la A la Z. In plus, iti asiguram preturi avantajoase si consiliere in alegerea corecta a materialelor sau chiar a modelului de mobila.

Informatii suplimentare gasesti pe www.tiacolors.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.