Mobila pe gustul tau de la Mobteco

OLYMPUS DIGITAL CAMERAChiar daca varietatea de mobilier existenta pe piata din Romania poate furniza solutii pentru toate gusturile si buzunarele, de cele mai multe ori ne dorim o mobila care sa ne reprezinte gusturile si personalitatea, o mobila care sa transpuna cat mai bine dorintele noastre in forme fizice care sa accesorizeze imobilul familiei noastre. Asadar, daca niciun mobilier existent in magazine nu se potriveste cu asteptarile dumneavoastra sau cu spatiul destinat, atunci trebuie sa alegeti varianta mobilei la comanda. In acest caz trebuie sa tineti cont de anumite aspecte importante ce tin de calitatea serviciilor oferite de compania aleasa, in caz contrar riscand o investitie facuta in zadar.

Mobila la comanda poate fi solutia perfecta pentru cei ce doresc o mobila personalizata, sau pentru accesorizarea unor birouri sau spatii comerciale atata timp cat furnizorul si producatorul sunt de incredere. Pentru a obtine cele mai bune servicii, alegeti companii experimentate si recomandate de cati mai multi clienti. Pentru a va oferi o mana de ajutor in alegerea pe care trebuie sa o realizati, in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile firmei Mobteco din Bucuresti.

Mobteco este o companie ce detine o vasta experienta pe piata de profil din Romania, oferind mobile la comanda la cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi. Fiecare obiect de mobilier este realizat de personal atestat si autorizat prin intermediul celor mai noi tehnologii si solutii tehnice. Mobteco dispune de aparatura de ultima generatie ce furnizeaza produse finisate exact si atent ce vor satisface si cele mai exigente persoane.

Mobteco executa la comanda mobilier de bucatarie, living, dining, hol, dressing, dormitor, pentru copii, pentru baie, canapele, fotolii, mobilier de birou (birouri manageriale, operationale, sali de conferinta si receptii) sau mobilier pentru spatii publice. Apoi, printre serviciile oferite de Mobteco amintim: design personalizat adaptat cerintelor concrete, asistenta tehnica profesionala, adaptabilitate foarte mare a solutiilor, solutii de design complete, consiliere specializata, servicii de transport si montaj gratuite, servicii de garantie si postgarantie , termene de executie si livrare foarte scurte si multe altele.

Dupa cum puteti vedea, compania dispune de personal instruit si dispus sa execute orice tip de cereri. Personalul cuprinde ingineri, proiectanti si personal executant ce va sta la dispozitie cu asistenta de specialitate si consiliere in vederea alegerii celor mai bune solutii pentru mobilierul mult dorit. In cazul in care doriti achizitionarea de mobilier pentru birouri sau spatii publice o echipa de ingineri proiectanti se vor deplasa la fata locului pnetru realizarea proiectului ce urmeaza a fi executat. Toate produsele vor fi livrate cu garantie, transportul si montajul fiind gratuit in Bucuresti. De altfel, Mobteco isi desfasoara activitatea doar pentru clientii din Bucuresti sau din imprejurimi.

Daca va doriti o mobila la comanda personalizata, de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi, nu ezitati si contactati un reprezentant Mobteco. Datele de contact sunt disponibile in josul prezentului articol. Pentru alte detalii (vizualizarea de proiecte executate, opinii din partea portofoliului de clienti existent, preturi practicate, modele de mobilier executate, etc) utilizati site-ul oficial al companiei.

Mobteco, date contact:

ADRESA SEDIU:  Strada Dolomitului, nr. 27, sector 1, Bucuresti, C.U.I. RO 16109994, J40/1456/2004

CAPITAL SOCIAL: 100.200 LEI

CONT:   RO87 BTRL 0410 1202 S646 19XX

BANCA TRANSILVANIA -SUC. LIPSCANI

ADRESA MAIL:  office@mobteco.ro

WEBSITE:             www.mobteco.ro

TELEFON:         021 220 04 25

FAX:                       021 220 04 24

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.