Mobilasik – Alege mobila la comanda pentru orice incapere!

mobila la comandaMobilia realizata la comanda este tot mai intalnita in casele noastre. Aceasta tendinta noua se datoreaza mai ales faptului ca unii isi doresc piese de mobilier originale. In ultimii ani, mobilerul realizat pe comanda a devenit una din primele optiuni ale romanilor atunci cand decid sa faca o schimbare intr-o camera.

De cele mai multe ori, constructia apartamentului sau a casei in care locuim nu ne permit mobilarea lor cu ceea ce gasim intr-un magazin de mobila obisnuit. De aceea, solutia unui mobilier executat la comanda, dupa cerintele spatiului, pare a fi cea mai buna. Daca alegeti aceasta varianta, va puteti implica direct in conceperea proiectului si puteti interveni pe parcursul procesului de fabricatie in asa fel incat sa obtineti mobila care sa se potriveasca gusturilor si nevoilor dumneavoastra.

O firma din Romania care va ofera prilejul de a profita de toate avantajele mobilierului la comanda este Mobilasik din Bucuresti. Profesionistii acestei companii executa pentru dumneavoastra toate categoriile de mobila la comanda pentru locuinte, care se preteaza oricarui tip de interior, fie apartament, vila sau casa de vacanta. Totodata, mobilierul la comanda al acestei companii se adreseaza tuturor tipurilor de incaperi: hol, bucatarie, birouri, sufragerii, dormitoare, camere tineret, livinguri sau terase interioare, iar piesele de mobilier pot fi: cuiere, dressinguri, dulapuri, comode simple sau TV, etajere, paturi, etc. Iar gama se poate extinde si pentru mobilier comercial destinat farmaciilor, dar si pentru scoli, gradinite, hoteluri, pensiuni, etc.

In comparatie cu mobila cumparata direct din magazin, care de multe ori fie este prea mare, prea mica, prea lata sau prea ingusta, mobilierul creat la comanda oferit de Mobilasik este cea mai buna solutie deoarece acesta se va potrivi ca marime cu spatiul pe care il aveti. De asemenea, va reflecta personalitatea si ideile dumneavoastra in ceea ce priveste functionalitatea, culorile si formele pe care le alegeti pentru a va defini mobilierul ideal. In realizarea acestui mobilier, compania din capitala dispune de un spatiu modern amenajat si utilat din punct de vedere tehnologic, iar alaturi are o echipa experimentata de executanti. Nu lipsesc nici echipamentele de ultima generatie cu care se realizeaza aceste lucrari.

Mobilasik este firma care va pune la dispozitie echipa de care aveti nevoie pentru a transpune in realitate proiectele mobilierului pe care l-ati visat dintotdeauna. Astfel, firma ofera servicii de consultanta specializata premergatoare oricarui proiect precum si masuratori gratuite cu mostre si cataloage la domiciliul dumneavoastra. Piesele de mobilier create de Mobilasik sunt realizate astfel incat sa poata satisface cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste stilul, compartimentarea spatiului, dimensiunile, culoarea, textura ori modelul.

Iata avantajele de care va veti bucura daca apelati la mobila la comanda Bucuresti Mobilasik:

– Posibilitatea de a avea mobilierul perfect pentru spatiile dumneavoastra: cand optati pentru un serviciu de mobilier la comanda Mobilasik, aveti garantia ca tamplarul va va pune la dispozitie o serie de materiale si culori care sa se potriveasca locuintei voastre.

– Originalitate: daca aveti posibilitatea sa cumparati orice va doriti, dar totusi nu va place nimic din ceea ce gasiti in comert, mobila realizata la comanda este salvarea dumneavoastra. La Mobilasik veti avea parte de mobilierul ideal!

– Va veti bucura de atentia pentru detalii: fiecare proiect realizat este atent lucrat, reprezentand o adevarata provocare pentru echipa de specialisti Mobilasik. Produsul finit este realizat intocmai cu specificatiile primite dupa sedinte de lucru realizate impreuna cu clientul pentru ca mobilierul sa satisfaca toate cerintele si standardele de calitate si design.

Date de contact:

Adresa: Str.Tinutului nr.23, sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon: 0722 283 989

Telefon: 0722 283 599

E-mail: office@mobilasik.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.