Mobteco – Magicianul mobilierului tau!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVrei o casa in care sa te simti “acasa”? Vrei un design al mobilierului inedit si personal? Mobteco este ajutorul tau nepretuit pentru crearea mobilei de vis. Fie ca iti doresti o mobila colorata si functionala pentru bucatarie, sau un dormitor ca intr-o mie si una de nopti, fie ca vrei un living in care sa iti poftesti toata familia si toti prietenii, Mobteco iti realizeaza visele. Schimba-ti vechiul mobilier si redecoreaza-ti casa cu o mobila moderna, plina de viata si eleganta.

Mobilierul poate fi asa cum iti doresti, firma utilizeaza o gama variata de culori si nuante, precum alb, gri antracit, alb sau negru perlat, dar si culori vii: rosu, violet, verde si altele. Mobilierul poate contine cate corpuri si sertare doreste clientul, dispuse in functie de preferintele acestuia. Cu o experienta de peste 9 ani in domeniul mobilierului la comanda, firma creeaza mobilier la comanda de cea mai buna calitate, prelucrat cu atentie si finisat cu pasiune. Mobteco realizeaza mobilier pentru amenjari interioare cu un design unic, cu forme si materiale atent selectionate. Echipa de specialisti si arhitecti ofera consultanta clientilor, realizand si prezentari 3D pentru a putea vedea imaginea de ansamblu a incaperii.

Specialistii Mobteco nu au limite, ei confectioneaza mobilier pentru fiecare incapere din casa ta, mobilier de bucatarie, de living, dining, hol, dressing, dormitor, baie, chiar si mobilier mic pentru copii. In plus, firma realizeaza canapele si fotolii tapitate, avand formele si culorile dorite si mobilier de birou pentru sali de conferinta, receptii, birouri manageriale si operationale. Si nu in ultimul rand, compania realizeaza mobilier pentru spatii publice, fie ca este vorba despre sediul unei firme sau un magazin. Armonia dintre materiale, culori si functionalitate creeaza designul adecvat spatiului public. Firma raspunde oricarei provocari cu eficienta si promptitudinea ce o caracterizeaza. Mai mult decat atat, mobilierul realizat la comanda este cea mai buna alegere deoarece astfel se poate potrivi perfect incaperii care urmeaza a fi mobilata, fara a mai fi incomodat de anumiti stalpi sau colturi ale incaperii. Produsul realizat indeplineste intocmai exigentele clientului si standardele de calitate si design. Poti astfel alege stilul mobilierului, compartimentarea spatiului, dimensiunile, culoarea, textura sau modelul.

Beneficiind de materiale de prima mana, de idei inovatoare si de utilaje moderne, Mobteco realizeaza mobilier complet pentru dormitor, living sau spatiul comercial dorit. Ideile capata forma, culoare si textura intr-o fuziune cu spatiul, astfel incat sa ofere pe langa un design frumos, utilitate si confort. Pentru produsele realizate, firma ofera servicii de transport si montaj gratuite, dar ofera si garantie si postgarantie, iar termenele de executie si livrare sunt foarte scurte. Preturile mobilierului difera in functie de obiectele executate si complexitatea acestora si in plus, in functie de anumite sezoane poti beneficia de promotiile firmei. Toamna aceasta se numara mobilierul de living la Mobteco.

Mobteco este magicianul tau in mobilier, care iti indeplineste orice dorinta. Cu ajutorul serviciilor oferite de companie, Mobteco te ghideaza in fiecare pas, de la proiectarea mobilierului cu ajutorul arhitectilor, pana la montarea acestuia in interiorul casei. Indrazneste sa proiectezi dormitorul sau bucataria pe care le-ai visat. Click aici pentru mai multe detalii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.