E momentul sa alegeti dintre mai multe inele de logodna? Acum e simplu

inele de logodna

Trebuie sa recunoastem ca alegerea unui diamant este una majora in cele mai multe cazuri. A selecta unul dintre mai multe si atat de diverse inele de logodna nu e tocmai simplu, mai ales daca nu sunteti nici mare expert in domeniu. Ei bine, acum e usor sa gasiti inelul dorit, cu care sa va fermecati persoana iubita si mai mult decat ati facut-o pana in prezent. La Diamag deveniti expert in diamante si puteti alege dintre inele de logodna unul aboslut perfect, care sa completeze perfect unul dintre cele mai importante momente din viata dvs.: www.diamag.ro.

Mai multe despre inele de logodna…

Ceea ce trebuie sa stiti inainte de a alege unul dintre inele de logodna de la Diamag este ca aici veti gasi un intreg ghid care sa va ajute in alegerea pe care o veti face in final. Mai exact aici veti afla despre cei 4 C ai diamantelor, anume Carate, Culoare, Claritate si Cut (Taietura). Veti afla mai multe aici si despre forma unor diamante si despre alte aspecte ce sunt de mare folos.

La Diamag gasiti diamante care sunt certificate la nivel international, aici puteti alege atat de simplu modelul de inel de logodna dorit. Desigur, veti regasi si alte bijuterii care pot fi personalizate in varii moduri: www.diamag.ro.

Alegeti de la materialul preferat la diamantul preferat, atat ca si dimensiune, cat si ca si forma. Chiar si daca nu veti regasi in colectia Diamag diamantul dorit, puteti solicita o oferta personalizata.

Alaturi de inelul de logodna veti primi aici si un certificat GIA, o cutiuta gratuita, gravare gratuita. Daca aveti nevoie de redimensionare, aceasta va fi si ea gratuita. Nu platiti nici taxe de transport la Diamag, iar garantia pe bijuteria aleasa va fi de 5 ani. Puteti chiar sa si returnati produsul achizitionat online in termen de 30 de zile.

E simplu sa va incadrati in orice buget pentru un inel de logodna

Alegerea unui inel dintre mai multe modele de inele de logodna este un pas foarte important. Va ganditi cel mai probabil cu mari emotii la momentul in care il veti darui persoanei iubite. Mai mult decat atat, va ganditi si daca se va potrivi, daca ii va placea si asa mai departe. Ei bine, Diamag va vine in ajutor. Trimiteti specialistilor de aici imagini cu modelul dorit si un buget in care doriti sa va incadrati. Bijuteria va fi proiectata de catre specialistii in domeniu de aici si vi se vor trimite imagini cu aceasta. Daca va place propunerea pe care o primiti, puteti plasa comanda: www.diamag.ro. Alegeti dintre inele de logodna cu diamante taiate si slefuite in varii forme, invatati cum sa gasiti echilibrul perfect dintre marime si calitate, alegeti culoarea dorita, taietura care va place cel mai mult.

Alegeti cu incredere Diamag si bucurati-va din plin de un moment de mare importanta in viata dvs., pastrati o amintire de neuitat intr-un inel de logodna exact asa cum va doriti.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.