Monitorizare flota auto prin satelit garantata de Commander Systems

Daca afacerea dumneavoastra presupune transportul de marfa sau produse (natura acestora nu are relevanta) in tara sau in strainatate atunci pentru a oferi servicii de incredere clientilor dumneavoastra, trebuie sa va echipati flota auto cu sisteme de monitorizare prin satelit. Astfel, puteti garanta calitatea serviciilor de transport, ceea ce inseamna ca munca depusa va fi apreciata de clientii dumneavoastra si, in acelasi timp, ca o sa fiti capabili sa va extindeti portofoliul de clienti existent datorita dotarilor cu care va intampinati partenerii de afaceri.

Un sistem de monitorizare prin satelit permite urmarirea flotei auto in timp real direct pe un dispozitiv cu acces la internet. Astfel, o sa puteti obtine datele dorite sau transmite informatiile solicitate direct pe calculatorul personal, pe telefon sau tableta, atata timp cat accesul la informatiile mentionate este garantat de beneficiar. Aceste informatii ce se pot obtine cu ajutorul sistemelor de monitorizare flota auto prin satelit, se refera la starea marfii, la viteza autovehiculului, camionului, autoutilitarei si asa mai departe, durata pana la destinatie, kilometrii parcursi sau ramasi pana la destinatie, starea de functionare a autovehiculului, nivelul de carburant ramas si asa mai departe.

Mai mult, utilizand acest sistem de monitorizare auto, puteti opri masina in cauza direct de la calculatorul dumneavoastra, puteti tine o condica reala referitoare la activitatea angajatilor dumneavoastra si puteti sa optimizati cheltuielile necesare in acest domeniu de activitate. Sistemele de monitorizare folosesc un sistem GPS dedicat, ce poate fi instalat cu usurinta pe orice masina sau autoutilitara. Apoi, acest sistem va transmite date ori de cate ori este nevoie, catre un calculator ce are acces la internet; desigur toate datele trimise vor fi date in timp real.

Pentru a va echipa flota auto cu astfel de sisteme de monitorizare prin satelit, va recomandam serviciile companiei Commander Systems ce comercializeaza o gama diversificata de astfel de produse, gama care cuprinde si urmatoarele: monitorizare flota activa prin satelit sau monitorizare pasiva prin satelit. Indiferent de tehnologia pe care o alegeti, o sa beneficiati doar de produse de calitate care sa ofere informatii exacte, intr-un timp extrem de scurt.

Toate sistemele de monitorizare prin satelit comercializate de Commander Systems, sunt noi si vin cu garantie proprie. Dupa cum am precizat, acestea se monteaza usor si rapid pe orice tip de masina sau autospeciala. Desigur, in cazul in care nu aveti cunostinte de specialitate, echipa Commander Systems va poate monta sistemele cumparate pe flota auto pe care doriti sa o echipati corespunzator. In acelasi timp, expertii Commander Systems va stau la dispozitie si cu asistenta tehnica, dar si cu ajutor de specialitate pentru solutionarea rapida a problemelor pe care le-ati putea intampina.

Preturile sistemelor de monitorizare prin satelit Commander Systems sunt avantajoase, aceste tarife variind in functie de tipul sau modelul produsului achizitionat. Pentru a obtine un pret exact si pentru a obtine si alte informatii tehnice referitoare la sistemele comercializate de Commander Systems, accesati platforma online a companiei mentionate sau folositi datele de contact prezente in finalul acestui articol.

Commander Systems, date de contact:

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 10A, Centrul CONECT (modul 1), et. 3
cod poştal 020337, Sector 2, Bucureşti, România

Latitude: N 44° 43′
Longitude: E 26° 10′
Michal Vodička
General manager
Marek Kulhánek
Sales director

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.