Montaj sisteme climatizare, doar prin Cominvest!

montaj sisteme climatizareUtilizate in locuinte, spatii industriale, sedii de birouri, institutii publice si spatii comerciale, sistemele de climatizare au un scop precis: mentinerea in parametrii normali a aerului mediului interior prin diverse procese de tratare care implica ventilare, filtrare, incalzire, racire, umidificare si uscare. Pe scurt, un sistem de climatizare asigura calitatea mediului ambiant si implicit confortul intr-o anumita incapere, indiferent de caracteristicile sau dimensiunile acesteia.

Pentru a functiona la parametrii optimi, sistemele de climatizare necesita un montaj de calitate, efectuat doar de personal calificat si cu experienta. Cominvest, companie ce ofera solutii complete in domeniul instalatiilor HVAC, vine in sprijinul tau cu servicii de montaj sisteme climatizare, la standarde ridicate. Datorita experientei de peste 15 ani pe piata de profil, echipa Cominvest poate executa orice lucrari de montaj sisteme climatizare, indiferent de marca echipamentelor si indiferent de complexitatea lor.

Cominvest este la curent cu toate noutatile in materie de sisteme climatizare, motiv pentru care este certificata sa execute montaj pentru diverse instalatii, printre care: LG, Mitsubishi, Fujitsu, Buderus, Rosenberg, York, Wilo, France Air si multe altele. Montajul efectuat de echipa Cominvest se realizeaza rapid si bine organizat, astfel ca te poti bucura imediat de noua achizitie menita sa-ti imbunatateasca stilul de viata!

Montaj sisteme climatizare – Ai grija de confortul tau!

Indiferent de sezon, cu totii ne dorim sa ne desfasuram activitatile in conditii de maxim confort. La birou sau acasa, aerul trebuie sa fie unul proaspat, respirabil si corect ventilat. Atunci cand mercurul din termometre urca la valori greu de suportat, sau atunci cand nivelul umiditatii creste simtitor, aerul trebuie imbunatatit. Calitatea mediului ambiant se obtine prin doua metode: fie prin ventilare, fie prin climatizare.

Sistemele de climatizare sunt concepute special pentru a raspunde cu succes tuturor cerintelor in materie de fiabilitate, utilitate si confort. Centralizate (sistem multi-split, sistem reverisibil, planseu de incalzire/racire) sau descentralizate (folosesc mai multe tipuri de echipamente sau unul singur), sistemele de climatizare imbunatatesc conditiile de microclimat interior, permitand un control eficient in ceea ce priveste temperatura aerului din interiorul oricarui spatiu.

Indiferent de tehnologiile incorporate, sistemele de climatizare nu isi indeplinesc rolul fara un montaj adecvat. In linii mari, montajul unor astfel de aparate presupune: amplasarea pe pereti a unitatii interioare si a celei exterioare si conectarea acestora prin intermediul traseului frigorific. In functie de montaj, aparatul este capabil sa realizeze climatizarea uniforma, in toata incaperea. De asemenea, este important ca aparatul sa fie bine fixat pe suport (pe tavan, pe pereti interior, exteriori).

In concluzie, pentru a te bucura de eficienta unui sistem de climatizare, primul pas este sa contactezi o firma specializata in montaj sisteme climatizare.

Cominvest – Montaj sisteme climatizare, pentru orice tip de instalatii

Daca vrei sa ai certitudinea unui montaj sisteme climatizare executat ca la carte, contacteaza firma Cominvest. Experienta in domeniu, portofoliul impresionant de clienti, dar si preturile avantajoase pe care le practicam  ne recomanda ca fiind solutia perfecta pentru montaj sisteme climatizare.

Sistemele de climatizare pe care le instalam pot cuprinde chillere, sisteme VRF, sisteme multisplit, aparate de aer conditionat cu blowere, console sau casete, centrale termice, cazane, etc. Lucrarile beneficiaza de garantie si de punere in functiune la final. Oferim servicii de montaj sisteme climatizare atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Dincolo de montaj sisteme climatizare, Cominvest iti pune la dispozitie si service pentru instalatiile de acest gen. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.