Mopeka Impex- Producator detergenti cu traditie

producator detergentiDetergentul de vase nu curata pe masura asteptarilor si pe masura pretului? Te-ai saturat sa faci curatenie in intreaga casa fara rezultate? Cauti detergenti industriali capabili sa curete chiar si cele mai dificile suprafete? Este timpul sa apelezi la un producator detergenti capabil sa-ti raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, diversitate si eficienta.

Mopeka Impex este producator detergenti cu o experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca, gata sa-ti ofere produse de calitate la preturi excelente!

Fie ca esti un simplu utilizator casnic ori un distribuitor de detergenti pregatit sa-si extinda portofoliu, Mopeka Impex, producator detergenti, este solutia de care ai nevoie!

Venim in intampinarea ta cu o gama diversificata de detergenti (sapunuri lichide sidefate si nesidefate intr-o varietate de parfumuri, detergenti casnici diversi, produse detartrante si dezinfectante etc) fabricate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare.

Detergentii oferiti sunt asemenatori sapunurilor din punct de vedere al structurii chimice, dar cu o putere mult mai mare de curatare. Consulta intreaga noastra oferta si convinge-te de eficienta unor detergenti de calitate!

Producator detergenti- Pentru o curatare eficienta alege calitatea!

Atunci cand vine vorba de curatenie, totul trebuie sa fie impecabil, fara exceptii! Fiecare dintre noi folosim in gospodarie detergenti, fie la spalatul rufelor, la spalatul vaselor, la curatarea covoarelor si, nu in ultimul rand, la curatatul podelelor. Chiar daca oferta magazinelor de profil este una foarte bogata, nu toate produsele de curatat ofera rezultatul dorit.

Fiind o activitate consumatoare de timp, dar si de bani, curatenia necesita produse adecvate, cu ajutorul carora efortul sa fie cu adevarat vizibil. De pilda, detergentul pentru vase trebuie nu numai sa curete intr-o proportie de 100% resturile de mancare si grasimile depuse, acesta trebuie sa curete un numar considerabil de vase.

Detergentul folosit pentru rufe trebuie sa inlature chiar si cele mai dificile pete, sa improspateze si sa parfumeze. Nu de putine ori se intampla ca in ciuda marcii detergentului, rufele sa ramana la fel de patate si in plus, sa se decoloreze sau sa-si modifice textura. O alta situatie comuna este cea a detergentilor care fac prea multa spuma, element care impiedica procesul de curatare.

Cand vine vorba de spalatul podelelor, detergentul ales trebuie sa aiba o concentratie optima de detergent, in caz contrar surplusul de spuma va fi imposibil de curatat si acesta va lasa in urma o pelicula alunecoasa care va aduna mult mai usor praful si microbii, ducand la o murdarie mult mai rapida a suprafetei.

Daca nu vrei sa intampini niciuna din aceste probleme asigura-te ca produsele cumparate sunt furnizate de la un producator detergent de top, care sa-ti ofere dincolo de detergenti de calitate si solutiile de care ai nevoie pentru o curatenie impecabila.

Cauti un producator detergenti de calitate? Mopeka Impex!

Mopeka Impex este un producator detergenti care dispune de toate resursele necesare pentru a oferi produse de calitate: o fabrica dotata cu utilaje/aparatura/echipamente ultra moderne, dar si un personal calificat, cu o vasta experienta in domeniu.

In catalogul de produse pus la dispozitie de Mopeka Impex gasesti: sapunuri, detergenti casnici, produse detartrante si dezinfectante, detergenti motoare, emulsii siliconice, sampoane si sapunuri pasta pentru spalari grele.

Pentru obtinerea produselor se utilizeaza substante precum alchilarene, arene si amine.

Cauti un producator detergenti capabil sa-ti ofere o gama completa de produse? Nimic mai simplu: Mopeka Impex! Aceeseaza pagina noastra de internet si afla mai multe!

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.