Mopeka Impex-Producatorul detergentilor eficienti

mopekaIn cautarea celui mai eficient produs de curatat, gospodinele sunt dispuse sa incerce orice produs, indiferent de costuri, doar in speranta ca rezultatele vor fi cu adevarat vizibile. De cele mai multe ori, insa, contrar asteptarilor si recomandarilor, detergentii sunt ineficienti in lupta cu petele. Cu toate acestea, exista produse de calitate, care odata folosite isi vor face imediat efectul, trebuie doar sa stii ce detergent se potriveste necesitatilor tale.

Scopul folosirii lor este bine-cunoscut: inlatura petele si improspateaza, motiv pentru care detergentii au devenit indispensabili oricarui camin, indiferent ca este vorba de mediul urban sau rural. Daca in urma cu sute de ani, un sapun era suficient pentru a inlatura murdaria de pe haine, astazi detergentii sunt disponibili intr-o varietate numeroasa de produse, incepand cu detergenti lichizi, detergenti parfumati, detergenti speciali pentru un anumit tip de tesatura, pentru o anumita culoare, etc. Chiar si asa, alegerea unui detergent de calitate, este o misiune dificila, tinand cont ca si exigentele in materie de cerinte si necesitati, au crescut odata cu oferta.

Detergentii sunt agenti de curatare, folositi in diverse scopuri de curatare menajera sau industriala. Altfel spus, acestia sunt produsi organici de sinteza care au structuri si proprietati asemanatoare sapunului. In prezent, fabricarea detergentilor reprezinta o parte importanta a industriei chimice. Cu alte cuvinte, aceste produse sunt esentiale pentru un stil de viata curat, igienizat si sanatos. Pentru o spalare eficienta este important sa se aleaga atat detergentul potrivit, cat si programul de spalare adecvat. De exemplu, pentru rufele albe din bumbac cu pete de grasime si proteine, se alege un detergent care sa contina enzime, agent de inalbire pe baza de oxigen activ si un program de spalare mai lung. Pentru rufele colorate se alege un detergent care sa contina compusi ce protejeaza culorile. O atentie speciala trebuie acordata si hainelor din lana, pentru spalarea carora nu se aleg detergenti cu enzime, pentru ca lana este o proteina si poate fi degradata de actiunea enzimei. Mai mult decat atat, pentru masinile de spalat automate, specialistii recomanda utilizarea detergentilor cu adaosuri de antispumanti. In plus, detergentii intra si in compozitia altor produse menajere, precum: detergenti pentru vase, pentru geamuri, pentru pardoseli si nu in ultimul rand, detergenti pentru instalatii sanitare.

Daca esti in cautarea unui detergent cu adevarat eficient, Mopeka Impex, ce are ca activitate dezvoltarea, cercetarea, comercializarea si productia de solutii de curatare, iti pune la dispozitie detergenti ce au la baza toate calitatile cerute unor asemenea produse, fiind siguri, eficienti si cu un efect de durata. Compania noastra, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, detine o fabrica dotata cu utilaje moderne, de ultima generatie, produsele fiind fabricate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare. De aceea, Mopeka Impex se afla in topul listei de producatori detergenti la nivel national, ce ofera accesul clientilor la o gama vasta de produse de calitate, la preturi excelente.

Mopeka Impex, cu sediul in Timisoara, ofera spre comercializare detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice, pentru diferite industrii. Toate produsele noastre sunt realizate din materie prima de calitate, adecvate cu standardele europene. Echipa Mopeka Impex este formata din profesionisti, care iti ofera solutii complete de detergenti si degresanti, sapunuri lichide, dar si emolienti si inalbitori. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.