Mopeka Impex, solutia ta in materie de detergenti

buton casniceHaine curate cu detergenti ecologici

Nu ne putem imagina astazi o lume in care suntem lipsiti de articole care odata, pentru stra-stra-stramostii nostri erau de neinchipuit. Si unul dintre aceste lucruri este reprezentat si de detergenti. Cum am trait pana acum fara ceva atat de banal, dar atat de esential cum este sapunul, detersivul sau dezinfectantul? Raspunsul este la fel de simplu: nu am facut-o. Rufele curate si placut parfumate sunt o necesitate si ne usureaza eforturile. Nu putem sa nu ne muradrim. Si nu putem sa ii tinem pe cei mici departe de murdarie. Micii exploratori gasesc intotdeauna locul cel mai nepotrivit pentru a se aseza sau pentru a se juca, condusi de o curiozitate nemaipomenita de a cunoaste. Si cum pot cunoaste si invata cel mai bine daca nu prin experienta directa? Nu ii putem supraveghea tot timpul, dar le putem oferi mereu dragostea noastra si hainute curate, pregatindu-l pentru o noua ” aventura”.

Nu doar datorita celor mici, dar si din grija pentru noi a aparut nevoia unor solutii de curatat mai sigure, care sa ne protejeze si in acelasi timp sa protejeze si materialele hainelor noastre. Produsele au evoluat astfel, iar accentul incepand sa se puna tot mai mult pe produsele biogradabile, cu ingrediente biodegradabile in proportie din ce mai mare si a caror coloranti, in cantitati minme sa manifeste maxima compatibilitate fata de piele.

Trendul in materie de detergenti

Comparativ cu detergentii cunoscuti si cu care ne-am obisnuit pana acum, la fel ca orice produs la inceput de drum, acestia sunt mai scumpi, dar intr-o proportie usor neglijabila, ceea ce ii face accesibili oricarei familii pentru care sanatatea conteaza. Desi acestia isi fac de nu foarte multa vreme loc pe piata, evolutia lor este remarcabila, iar calitatile lor din ce in ce mai apreciate de cumparatori. Acesta este un semn ca oamenii nu doar ca doresc sa protejeze mediul, dar pun accent tot mai mare si pe sanatatea lor si a celor din jur, reducand riscurile unor alergii sau iritatii. Trendul ”eco-friendly” se raspandeste cu o viteza ametitoare: produsele biodegradabile din compozitia acestor detergenti sunt de provenienta vegetala si astfel nu necesita un consum mare de apa pentru clatirea rufelor. Iata un mare favor pe care il putem face mediului prin alegerile si deciziile pe care le luam.

Iti poti lua de azi adio de la chimicalele dure, de mirosul intepator, agresiv, care iti face ochii sa lacrimeze si de la mainile uscate de la solutiile pe baza de clor, precum si de la orice componente chimice care ar putea afecta pielea extrem de sensibila a copiilor si cu atat mai mult a bebelusilor.

Pentru sanatate si eco-friendly, Mopeka Impex

Imbunatirea calitatii, confortului si a conditiilor de viata a fost posibila prin disponibilitatea produselor dedicate igienei, dar si datorita pretului, care le-au facut accesibile. Iar daca si tu pui accent pe calitate vietii, poti comanda incepand de astazi detergentii ecologici, a caror compusi sunt lipsiti de toxicitate si de efecte negative asupra sanatatii sau mediului inconjurator.

Din 1993, Mopeka Impex, prin aprobarea Ministerului Sanatatii ofera atat detergenti pentru uz casnic cat si industriali de tip ecologic, axandu-se concomitent cu productia, si pe cercetare, spre crearea unor produse din ce in ce mai potrivite nevoilor care se contureaza odata cu noile conditii de viata.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.